TSS Tss Mülakat Sonucu Geri Dönüş Alan

• Konbuyu başlatan denemelik
  • Başlangıç tarihi
D

denemelik

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, TSS nin açtığı ilanlardan herhangi birine başvurup online sınav ve yüzyüze mülakat aşamalarına gidip sonucunda olumlu veya olumsuz dönüş alan oldu mu?
Genel olarak tüm zamandan ve tüm pozisyonlardan bahsediyorum. Dönüş almamak olumsuz demek mi yoksa geç de olsa olumlu dönülebiliyor mu merak ettim.
Teşekkürler

H

HKD

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, TSS nin açtığı ilanlardan herhangi birine başvurup online sınav ve yüzyüze mülakat aşamalarına gidip sonucunda olumlu veya olumsuz dönüş alan oldu mu?
Genel olarak tüm zamandan ve tüm pozisyonlardan bahsediyorum. Dönüş almamak olumsuz demek mi yoksa geç de olsa olumlu dönülebiliyor mu merak ettim.
Teşekkürler
Merhaba, 3 nisanda mülakatım vardı destek uzmanı pozisyonu için henüz dönüş almadım, merak edip sormuştum ne zaman dönüş olacağını sürecin devam ettiğini sonuçlanınca bilgi paylaşımında bulunacaklarını belirttiler.

H

HKD

HavaPersonel.Com
Teşekkürler
Mülakatta da olumlu olanlara daha çabuk dönüş olacağı olumsuzlara biraz daha geç doneceklerini belirtmişlerdi ama geç ve erken dönüş süresi ne kadar olur bilemiyoruz malesef

X

Xxyunusxx

HavaPersonel.Com
Ben 1 nisanda kargo personeli mülakatına girdim henüz arayan yok bekliyorum

H

HKD

HavaPersonel.Com
Mülakatta da olumlu olanlara daha çabuk dönüş olacağı olumsuzlara biraz daha geç doneceklerini belirtmişlerdi ama geç ve erken dönüş süresi ne kadar olur bilemiyoruz malesef
Bu mesajı paylaştıktan sonra olumlu maili geldi 😅

D

denemelik

HavaPersonel.Com
Bu mesajı paylaştıktan sonra olumlu maili geldi 😅
Gerçekten mi 😂 peki is teklifi seklinde mi geldi mailiniz ayrıntıları verebilir misiniz?
Ben de 5 nisanda girdim aynı pozisyon için mülakata hala dönüş olmadı. Sizin mesajınız bir umut oldu

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Gerçekten mi 😂 peki is teklifi seklinde mi geldi mailiniz ayrıntıları verebilir misiniz?
Ben de 5 nisanda girdim aynı pozisyon için mülakata hala dönüş olmadı. Sizin mesajınız bir umut oldu
Siz sınava girdiniz mi

H

HKD

HavaPersonel.Com
Peki mülakat türkçe mi oldu ingilizce mi oldu online mı girdiniz nasıl oldu
Mülakat Türkçeydi, İngilizce sadece sınav sonucuna bakıp yeterli olduğunu belirttiler, kendimden bahsetmemi istediler genel olarak iş tecrübeleri hakkında konuştuk ve pozisyon ayrıntılarindan bahsettiler onlar da, mülakat online di evet

H

HKD

HavaPersonel.Com
Evet ben de şaşırdım 😅 iş teklifi şeklinde geldi evet gerekli evraklar listesiyle birlikte. Size de bugünlerde dönüş olur diye düşünüyorum umarım olumlu dönüş alırsınız siz de 😊

D

denemelik

HavaPersonel.Com
Mülakat Türkçeydi, İngilizce sadece sınav sonucuna bakıp yeterli olduğunu belirttiler, kendimden bahsetmemi istediler genel olarak iş tecrübeleri hakkında konuştuk ve pozisyon ayrıntılarindan bahsettiler onlar da, mülakat online di evet
Aynı pozisyon fakat görüşme şekli vs farklı olmus. Bizim mülakat online değildi ve sonunda ingilizce kısmı oldu. Size pozisyon hakkında ne bilgi verdiler ne iş yapacaksınız tam olarak 😂

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Hangi sektörde hangi pozisyon için iş tecrübeniz oldu peki ?

H

HKD

HavaPersonel.Com
Aynı pozisyon fakat görüşme şekli vs farklı olmus. Bizim mülakat online değildi ve sonunda ingilizce kısmı oldu. Size pozisyon hakkında ne bilgi verdiler ne iş yapacaksınız tam olarak 😂
Sanırım pozisyonda başlayanlar ilk olacakmış bu ilanla öyle duymuştum o yüzden net direkt bir şey söylemediler ama genel bahsettikleri acentelerle yürütülen süreçlerde görev alacak olmakti

D

denemelik

HavaPersonel.Com
Evet ben de şaşırdım 😅 iş teklifi şeklinde geldi evet gerekli evraklar listesiyle birlikte. Size de bugünlerde dönüş olur diye düşünüyorum umarım olumlu dönüş alırsınız siz de 😊
Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun ☺️

H

HKD

HavaPersonel.Com
Hangi sektörde hangi pozisyon için iş tecrübeniz oldu peki ?
Bir kargo şirketinde Telemarketing Satış Sorumlusu olarak çalışmıştım, şu an da farklı bir yerde İhracat Satış Sorumlusu olarak çalışıyorum

Konuyu okuyanlar;