denemelik

Üye
21 Nis 2024
47
9
35
Merhaba arkadaşlar, TSS nin açtığı ilanlardan herhangi birine başvurup online sınav ve yüzyüze mülakat aşamalarına gidip sonucunda olumlu veya olumsuz dönüş alan oldu mu?
Genel olarak tüm zamandan ve tüm pozisyonlardan bahsediyorum. Dönüş almamak olumsuz demek mi yoksa geç de olsa olumlu dönülebiliyor mu merak ettim.
Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, TSS nin açtığı ilanlardan herhangi birine başvurup online sınav ve yüzyüze mülakat aşamalarına gidip sonucunda olumlu veya olumsuz dönüş alan oldu mu?
Genel olarak tüm zamandan ve tüm pozisyonlardan bahsediyorum. Dönüş almamak olumsuz demek mi yoksa geç de olsa olumlu dönülebiliyor mu merak ettim.
Teşekkürler
Merhaba, 3 nisanda mülakatım vardı destek uzmanı pozisyonu için henüz dönüş almadım, merak edip sormuştum ne zaman dönüş olacağını sürecin devam ettiğini sonuçlanınca bilgi paylaşımında bulunacaklarını belirttiler.

Teşekkürler
Mülakatta da olumlu olanlara daha çabuk dönüş olacağı olumsuzlara biraz daha geç doneceklerini belirtmişlerdi ama geç ve erken dönüş süresi ne kadar olur bilemiyoruz malesef

Mülakatta da olumlu olanlara daha çabuk dönüş olacağı olumsuzlara biraz daha geç doneceklerini belirtmişlerdi ama geç ve erken dönüş süresi ne kadar olur bilemiyoruz malesef
Bu mesajı paylaştıktan sonra olumlu maili geldi 😅

• Like
Tepkiler: karamaske

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.