Aynı şekil bende 23 mayısta online mülakata girdim sayfaya girince başvuru devam ediyor yazıyo ve pit testi başlamadı olarak gözüküyo ama hiçbir şekilde mülakata felan çağırılmadım olumlu veya olumsuz dönüşte olmadı umudum olmalmı yoksa olmadı gözüylemi bakmalıyım artık sonuçta 6 ay geçti hiç bir şekilde cevap gelmedi bugun tss çalışan destek hattına yazdım dönüş olmadı bekliyorum

Sayfaya giriyorum süreç devam ediyor pit test var ama aktif değil olumsuz olsak pit testi atanmazdı diye düşünüyorum pit testi şirketin personeli daha yakından tanıması için atanan test demekki olumluyuz ama alım ihtiyaç olduğunda aktif hala gelicek biz o test gircez sonra testden gecersek mülakata cagırılar diye düşünüyorum kasım aralıkda olmaz şirketler bütçe kapatıyor yeni yıldan sonra olursa olur bide thy yeni projeye baslarsa güvenlik ihtiyacı doğar

Sayfaya giriyorum süreç devam ediyor pit test var ama aktif değil olumsuz olsak pit testi atanmazdı diye düşünüyorum pit testi şirketin personeli daha yakından tanıması için atanan test demekki olumluyuz ama alım ihtiyaç olduğunda aktif hala gelicek biz o test gircez sonra testden gecersek mülakata cagırılar diye düşünüyorum kasım aralıkda olmaz şirketler bütçe kapatıyor yeni yıldan sonra olursa olur bide thy yeni projeye baslarsa güvenlik ihtiyacı doğar
Peki ben mulakata girdim o nasıl oluyor pit testi dedigin gibi duruyor .

pit testi atandıktan sonramı çagırdılar mülakata yoksa öncemi mülakata cagırdılar sonramı test sayfada yer aldı pit test zaten şirketin olumlu gördüğü adayı yakından tanıması için işde seni cagırmaların sebebi de olumlu olarak bakmışlar seni tanımak için mülakata cagırmışlar

pit testi atandıktan sonramı çagırdılar mülakata yoksa öncemi mülakata cagırdılar sonramı test sayfada yer aldı pit test zaten şirketin olumlu gördüğü adayı yakından tanıması için işde seni cagırmaların sebebi de olumlu olarak bakmışlar seni tanımak için mülakata cagırmışlar
Evet pıt testi atandiktan 3 hafta sonra falan çagrıldim insallah kardesim ya guzel.haberler alırız hepimiz umudumu çoğalttin :)

pit testinin açılımı personel item test yani aday hakkında fikir sahibi olmak olumlu bakmasalar seni zaten cagırmaz pit testini sayfana koymaz bende sayfada pit duruyor ancak mülakata cagırmadılar senden ricam tss ana sayfasında mülakatlar degerlendirme mektup o sayfana bı bak herhangi yeni bi gelişme varmı mesaj gelmişmi

mülakata nerde girdin ne soruyolar hocam benı bı aydınlatırsan sevinirim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.