B
burakkoyuncu0
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Özel güvenlik için sms online teste girenler varmı ? Dün mesajlar gönderilmişti.
Benim bir arkadaşıma bugün akşam mesaj gelmiş cuma günü 23:55 e kadar girmesi gerekiyormuş genel yetenek sınavı , ingilizce sınavı ve dikkat testi varmışArkadaşlar Özel güvenlik için sms online teste girenler varmı ? Dün mesajlar gönderilmişti.
Aynen bende girdim ona. Bakalım mülakat daveti ne zaman gelecekBenim bir arkadaşıma bugün akşam mesaj gelmiş cuma günü 23:55 e kadar girmesi gerekiyormuş genel yetenek sınavı , ingilizce sınavı ve dikkat testi varmış
Zor muyduAynen bende girdim ona. Bakalım mülakat daveti ne zaman gelecek
Yok kolaydıZor muydu
Tpss yok bende. Normal başvurdumArkadaşlar sizin güvenlik kartınızda tpss varmı başvuru yaparken isteniyordu yoksa normal güvenlik olarak mı başvuru yaptınız
Ben hala bekliyorum dönüş olmadıDönüş alan var mı ? Bu gece son sınav
Yani bilmiyorum gitmedim daha. Ama illaki öyledirMülakatta güvenlikle alakalı sorular soruluyormuş herhalde
Bence yokturArkadaşlar dönüş varmı mülakata cağırılanlar
Sanmam sorun olcagınıMerhaba.testlere girerken göndermiş olduğum cv de önceki iş bilgilerim yazıyordu ve aktif çalıştığım silahlı proje yazmıyordu bu bir engel teşkil eder mi acaba sürece? Cevabınız lütfen. Teşekkürler
Güvenlik için online testlere girdik. Mülakata davetleri bekliyoruz. Biraz uzun süreçler sabır gerektiriyor malesef. Olumlu yada olumsuz artık dönüş beklicez. Hayırlısı olsun hakkımızda. Hayat devam ediyor sonuç olarakTeşekkürler. Yorumlara baktığımda 2 aydır bekleyen bile var destek hizmetleri mülakat için bizim ilan da kalkmış sistemden umarım yakın zamanda dönerler. Galiba süreçte mülakat sonrası elemeler oluyor gibi .