Geçtiğimiz Cumartesi günü, değerlendirme merkezi kısmına Kişilik Envanteri (PiT) değerlendirmesi de atandığını gördüm.
Ancak tarafınıza atanan değerlendirmeler 24 Mayıs 2024 tarihinde sona erecektir uyarısı gözüküyor hala.
Ben sistemi her gün kontrol ediyorum ve daha önce atanan üç adet değerlendirme vardı sadece (Genel Yetenek-İngilizce ve Veri Algılama ve Dikkat Testi) onları da Mayıs ayında tamamlamıştım.
Değerlendirme Merkezi Durum-Detay kısmında Devam Ediyor ve Devam Et uyarıları var. @admin konuyla ilgili sizin bir bilginiz var mı? Yanlışlık mı var acaba yoksa tarihi güncelleyecekler mi?
P
Sizde de mi tarih kısmı 24 Mayıs 2024 olarak gözüküyor?
Evet bu şirketlerin kişiyi tanimak icin yapmiş oldugu bir personel takip sistemiymiş sureç devammi ediyor hicbisey anlamadim

Merhaba 22 mayısta online sınava girdiğim halde süreç hala devam ediyor gösteriyor olumlu veya olumsuz mail'i gelmedi bizi unuttular heralde

Benim gibi süreci merak eden arkadaşlar için online sınavı geçmiş ve önmülakata katılmış biri olarak insan kaynakları ile görüşmem de istanbul maltepe e5 yolu üzerinde yeni açılacak olan türk hava yolları genel müdürlük projesi için alım yapılacağını söylediler havalimanı vs için değil yani görüşmeden anladığım kadarıyla iş tecrübesi, boy kilo orantısı ve diksiyonla ilgileniyorlar. Bnm görüşmem olumlu geçti fakat dönüş olmadı hala herkesin hakkında hayırlısı olsun.
IYi aksamlar dönüs oldumu size?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.