Aynen olmadı banada
Aynen olmadı banada
Knka tahminimce siz olumlusunuz. Gerektiğinde sizi alıcaklar işeburak bana da kargodan bir dönüş olmadı hala neden olabilir sence bilgin varmıdır ? görüşmeye senden 2 hafta önceden gittim sana dönüş yaptılar bana dönüş olmadı hala anlamadım
inşallah tahmin ettiğin gibi olur burak uzun zamandır bekliyoruz bu saatten sonra da olumlu olsun istiyoruz artıkKnka tahminimce siz olumlusunuz. Gerektiğinde sizi alıcaklar işe
Size dönüş sağlandı mi hocam?Knka tahminimce siz olumlusunuz. Gerektiğinde sizi alıcaklar işe
Dönüş sağlandı mi hocamMerhaba. Aynı şekilde bekliyor galiba herkes @burakkoyuncu0 da online testten sonra arama vs olumlu veya olumsuz dönüş olmadı
Evet banada atanmış bu ne demek oluyor @adminGeçtiğimiz Cumartesi günü, değerlendirme merkezi kısmına Kişilik Envanteri (PiT) değerlendirmesi de atandığını gördüm.
Ancak tarafınıza atanan değerlendirmeler 24 Mayıs 2024 tarihinde sona erecektir uyarısı gözüküyor hala.
Ben sistemi her gün kontrol ediyorum ve daha önce atanan üç adet değerlendirme vardı sadece (Genel Yetenek-İngilizce ve Veri Algılama ve Dikkat Testi) onları da Mayıs ayında tamamlamıştım.
Değerlendirme Merkezi Durum-Detay kısmında Devam Ediyor ve Devam Et uyarıları var. @admin konuyla ilgili sizin bir bilginiz var mı? Yanlışlık mı var acaba yoksa tarihi güncelleyecekler mi?
Sizde de mi tarih kısmı 24 Mayıs 2024 olarak gözüküyor?Evet banada atanmış bu ne demek oluyor @admin
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.