İste bende linkedn den yaziyorum etiketliyorum cevap alamiyorum ama bence hepimiz yapmalıyız bunu belki bi geri dönüş olur yani is teklifi alanlar bile varsa nasil bi sistem bu ben surecin basindayim adam teklif almış neye göre yani
Sizin herhangi bir iş tecrübeniz var mı varsa hangi pozisyon

Bende havacılık yönetimi mezunuyum bu bölümünde artısı yok
Bende havacılık yönetimi mezunuyum peki sizin sektörde ya da farklı bir sektörde iş tecrübeniz var mı varsa hangi pozisyon ? Sormamın sebebi iş tecrübesinede mi bakılıyor acaba

Ben meslek ayıracaklarını sanmıyorum ilanda Önlisans tercihen Lisans mezunu diyordu. İş deneyimi konusunda havacılık veya ilandaki birimlerle alakalı tecrübesi bulunanlara öncelik veriyor olabilirler ama ilanda deneyim istememişlerdi. Burdan sonra önceliği İstanbul'da yaşayanlara verirler gibi ve ihtiyaca göre alım devam edecek gibi geliyor bana. Yani şirket kendi içinde büyüdükçe,sorumluluk arttıkça alımlar devam edecek gibi geliyor çünkü başvurular kapanalı ve sınava gireli 1 ay olacak hala ses yok. Thy ve iştiraklerinde süreç çok yavaş işliyor,Tgs ve Thy süreçlerim de aylar sürmüştü keşke süreçler biraz daha şeffaf olsa.

Arkadaşlar daha öncede yazdım. Bu kadar stres yapmanıza gerek yok. Türk hava Yolları ve iştiraklerinin insan kaynakları rezalet durumda. Daha önce herhangi bir iş görüşmesine giden arkadaşlarda beni onaylayacaktır.

Sizler her gün umutla beklerken torpillilerin işe girişleri çoktan yapılmıştır muhtemelen. Eğer hatırlarsınız bundan birkaç ay önce tss herkese yanlışlıkla mesaj göndermişti işe alım süreciniz başlamıştır diye aynı pozisyon için. Tamamen amatörce eş dost ve tanıdıkların yönettiği bir kurum haline geldiler ama buna rağmen hala büyüyorlar onu da anlamış değilim.

• Like
Tepkiler: oliviadunham
Mayıs ayında mülakata giren biri olarak bence birazdaha beklememiz gerekiyor nisan başı girenler mayıs başı gibi iş teklifi aldılar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.