Bütün sınavlara normalde en geç iki haftada dönüş yapıyorlar bu noldu böyle anlam veremedim.Neye göre dönüş oluyor o da belli değil gerçekten saçma bir sistem evrak teslimine falan gidenler var tuhaf

Evrak vermeye gidenlerin tamamı yüzyüze mülakatı nisan başında yaptı sanırım

Bütün sınavlara normalde en geç iki haftada dönüş yapıyorlar bu noldu böyle anlam veremedim.Neye göre dönüş oluyor o da belli değil gerçekten saçma bir sistem evrak teslimine falan gidenler var tuhaf
Sınav sonucu olumsuz olanlara dönüş oldu ama olumlu olumsuz dönülmeyen çok kişi var benimde sınavlarım baya iyi geçti hiçbir sonuç almadım daha

Tamamı nisan ayında diye biliyorum işte
Mayıs ayında herhangibir sonuç alan görmedim okumadım yani

Tamamı nisan ayında diye biliyorum işte
Mayıs ayında herhangibir sonuç alan görmedim okumadım yani
Valla iki gün önce biri yazmıştı galiba sınav sonuçlarınız çok iyi diyip direkt işi anlatıp teklif yapmışlar oda kabul etmemiş galiba çok değişik bir süreç buraya o yüzden pek bel bağlamamak lazım dönüş yaparlarsa yaparlar yolumuza bakmamız lazım

Bu kadar büyük bi marka için dönüş yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa yapmazlar deme şansımız yok bir şekilde hakkımızı aramalıyız sahsen ben online sinavda kaldığıma ihtimal vermiyorum neden olursa olur olmazsa olmaz diyeyim ki o zaman beni sinava hiç almasınlar bu da bir magduriyet

• Like
Tepkiler: Münzevi
Bu kadar büyük bi marka için dönüş yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa yapmazlar deme şansımız yok bir şekilde hakkımızı aramalıyız sahsen ben online sinavda kaldığıma ihtimal vermiyorum neden olursa olur olmazsa olmaz diyeyim ki o zaman beni sinava hiç almasınlar bu da bir magduriyet
Hakkımızı aramalıyız diyorsunda maillere geri dönüş yapmıyorlar. Linkedinden ulaşmaya çalışıyoruz mesajları görüyorlar görüldü atıp cevap vermiyorlar. Benimde sınavım çok iyi geçmişti bende dönüş almadım. Beklemekten başka çare yok.

• Like
Tepkiler: noneofyourbusiness
İste bende linkedn den yaziyorum etiketliyorum cevap alamiyorum ama bence hepimiz yapmalıyız bunu belki bi geri dönüş olur yani is teklifi alanlar bile varsa nasil bi sistem bu ben surecin basindayim adam teklif almış neye göre yani

• Like
Tepkiler: Mrnobody

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.