Ne desem yalan olur şimdi bana iş süreciyle alakalı bir şeyler sormuşlardı,yani diyorum ya o an gelişen konuşmaya göre şekilleniyor yani bana öyle oldu ✅ spontane diyebiliriz dediğiniz gibi

Benim durumda olan varmı ? Online sınava girdim daha sonra 2 mayısta mülakata girdim bana sınavda olumsuz olduğuna dair mail geldi ik konustum sınav olumsuz ama mülakat süreciniz devam ediyor denildi karıştı iyice

Benim durumda olan varmı ? Online sınava girdim daha sonra 2 mayısta mülakata girdim bana sınavda olumsuz olduğuna dair mail geldi ik konustum sınav olumsuz ama mülakat süreciniz devam ediyor denildi karıştı iyice
Şöyle olabilir sınavda barajın altında kaldınız ama deneyimlerinizden dolayı ve mülakatınız bizim açımızdan iyi geçtiği için son elemeye kadar süreciniz devam ediyor tarzı bir şey demiş olabilirler mi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.