Siz yeni mi gireceksiniz? Mülakatta tamamen sen ne anlatırsan ona göre ilerliyor türkçe. Son kısımda 4-5 satırlık paragraf okutulup türkçeye çeviriliyor. Eğer girmediyseniz sorup buraya yazar mısınız ne zaman dönüş yapılacakmış?
paragraf günlük hayattan mı yoksa teknik mi? cevap verirsen çok sevinirim

arkadaşlar bana dün olumlu geldi. umarım herkese beklediği cevap gelir. bekleyenler vardır diye yazıyorum ben mart ayının ilk haftası girmiştim mülakata.

• Like
Tepkiler: admin
arkadaşlar bana dün olumlu geldi. umarım herkese beklediği cevap gelir. bekleyenler vardır diye yazıyorum ben mart ayının ilk haftası girmiştim mülakata.
İK ve Birim mülakatınız nasıldı, sorulan sorular zor muydu ? Mülakatınızda ingilizce konuşma oldu mu ? Son olarak; Eğer mahsuru yoksa size gelen ücret maili hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz ? Başlangıç olarak ne kadar teklif ediliyor ?

Tebrik eder, başarılı bir kariyer dilerim. Sürecinizi tek mesajda anlatırsanız çok sevinirim.

Tabiki sorarım daha sonrasında buraya dönüş yaparım, insan kaynakları ve birim mülakatı hep türkçe ilerliyor dediğinize göre. Sadece bir paragraf çeviri var doğru mu? Siz ne zaman girmiştiniz mülakata
Naptınız bir bilgi var mı?

Arkadaşlar başka olumlu ya da olumsuz alan var mı?

Thy sitesinde birşey gördüm.

Turkish Technic18.05.2024 04:12 / 6 saat önceTamamlandı

Değerlendirmeler kısmında değerlendirmenin tamamlandığı yazıyor.
Yapısal Tasarıma başvurdum ve 1 Nisan'da son mülakata girdim. Cumartesi günü gece 4'te tamamlandığı yazıyor ama herhangi bir mail almadım.
Acaba Pazartesi gelir mi yoksa belli olmaz mı? Var mı başka böyle birşey gören?

• Like
Tepkiler: gliss

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.