merhaba yapısal tasarım ve analiz mühendisi ilanı genel yetenek ve ingilizce sınav sonucu ile ilgili dönüş alan varmıdır ?

merhaba yapısal tasarım ve analiz mühendisi ilanı genel yetenek ve ingilizce sınav sonucu ile ilgili dönüş alan varmıdır ?
Merhaba. Dönüşler genelde 2 hafta sonra oluyor. Birkaç gün içinde olumlu/olumsuz dönüş yapılacağını düşünüyorum. Benim size ve buradaki diğer arkadaşlara sorum şu. Genel yetenek kısmını yetiştirebildiniz mi? 30 soru 20 dakika çok yetiştirilebilir gibi gelmedi bana

Merhaba. Dönüşler genelde 2 hafta sonra oluyor. Birkaç gün içinde olumlu/olumsuz dönüş yapılacağını düşünüyorum. Benim size ve buradaki diğer arkadaşlara sorum şu. Genel yetenek kısmını yetiştirebildiniz mi? 30 soru 20 dakika çok yetiştirilebilir gibi gelmedi bana
genel yetenek gerçekten zorlayıcıydı ne yazıkki benimde yetişmedi bakalım sonuç ne olacak

Yapısal Tasarım ve Analiz Mühendisi alımı Genel Yetenek ve Genel İngilizce Sınav sonuçları ile ilgili herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Ne zaman mail geleceğine dair bilgisi olan var mı ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.