THYTEKNİK Thy Teknik Yapısal Tasarım Analiz Mühendisi

Volki Tolki

HavaPersonel.Com
Merhabalar,

Konu başlığındaki ilan ile ilgili tarafına sınav daveti dönüşü alan var mıdır ?

menescan

HavaPersonel.Com
birkaç gün önce aldım davet mülakat için

srcn

HavaPersonel.Com
Ben de genel yetenek ve Ingilizce sinavi icin davet aldim.

Mystic

HavaPersonel.Com
merhaba yapısal tasarım ve analiz mühendisi ilanı genel yetenek ve ingilizce sınav sonucu ile ilgili dönüş alan varmıdır ?

avengineer

HavaPersonel.Com
merhaba yapısal tasarım ve analiz mühendisi ilanı genel yetenek ve ingilizce sınav sonucu ile ilgili dönüş alan varmıdır ?
Merhaba. Dönüşler genelde 2 hafta sonra oluyor. Birkaç gün içinde olumlu/olumsuz dönüş yapılacağını düşünüyorum. Benim size ve buradaki diğer arkadaşlara sorum şu. Genel yetenek kısmını yetiştirebildiniz mi? 30 soru 20 dakika çok yetiştirilebilir gibi gelmedi bana

Mystic

HavaPersonel.Com
Merhaba. Dönüşler genelde 2 hafta sonra oluyor. Birkaç gün içinde olumlu/olumsuz dönüş yapılacağını düşünüyorum. Benim size ve buradaki diğer arkadaşlara sorum şu. Genel yetenek kısmını yetiştirebildiniz mi? 30 soru 20 dakika çok yetiştirilebilir gibi gelmedi bana
genel yetenek gerçekten zorlayıcıydı ne yazıkki benimde yetişmedi bakalım sonuç ne olacak

Cemal

HavaPersonel.Com
Yapısal Tasarım ve Analiz Mühendisi alımı Genel Yetenek ve Genel İngilizce Sınav sonuçları ile ilgili herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Ne zaman mail geleceğine dair bilgisi olan var mı ?

Cemal

HavaPersonel.Com
Bana olumsuz geldi. Olumlu gelen arkadaşımız var mı ?

gliss

HavaPersonel.Com
hala dönüş yok siz hangisine başvurmuştunuz analiz mi tasarım ve ne zaman ik ve teknik mülakata girdiniz?

avengineer

HavaPersonel.Com
Merhaba,
Yapısal tasarıma başvurmuştum ben ama henüz bir mülakata girmedim. Genel yetenek ve İngilizce sınavından sonra herhangi bir dönüş alamadım. Siz mülakata girdiniz mi?

Konuyu okuyanlar;