Thy sitesinde birşey gördüm.

Turkish Technic18.05.2024 04:12 / 6 saat önceTamamlandı

Değerlendirmeler kısmında değerlendirmenin tamamlandığı yazıyor.
Yapısal Tasarıma başvurdum ve 1 Nisan'da son mülakata girdim. Cumartesi günü gece 4'te tamamlandığı yazıyor ama herhangi bir mail almadım.
Acaba Pazartesi gelir mi yoksa belli olmaz mı? Var mı başka böyle birşey gören?
Bende bir ilana basvurdum bende de değerlendirme merkezi kısmında tamamlandı yazıyor. Sanırım çokta önemli bir durum değil gibi bu

• Like
Tepkiler: menescan
Thy sitesinde birşey gördüm.

Turkish Technic18.05.2024 04:12 / 6 saat önceTamamlandı

Değerlendirmeler kısmında değerlendirmenin tamamlandığı yazıyor.
Yapısal Tasarıma başvurdum ve 1 Nisan'da son mülakata girdim. Cumartesi günü gece 4'te tamamlandığı yazıyor ama herhangi bir mail almadım.
Acaba Pazartesi gelir mi yoksa belli olmaz mı? Var mı başka böyle birşey gören?
Benimde 1 gün önce böyle oldu martta girmiştim son mülakata ama ben yeni acılana da başvurmuştum heralde onun ilk şeyi diye düşünmüştüm. Bakalım inşallah dönerler artık.

• Like
Tepkiler: menescan
Ben sadece 1 ilana basvurdum bugüne kadar onda da 8 gün sonra tamamlandı yazdılar daha önce böyle bir yazı yoktu
Şimdi yayında olan mühendis ilanı mıydı yoksa ocak ayında acılan yapısal tasarım/analiz ilanı mıydı?

Arkadaşlar linklerinde orada çalışan birine sordum. ilandan bir ay sonrasında alımlar olmuş sabiha gökçene. Büyük ihtimal bu tarih insanlara olumsuz giden tarihle çakışıyor. Yani çokta ümitli olmaya gerek yok.

Merhaba arkadaşlar. Genel Yetenek ve Genel İngilizce sınavı hakkında bilgi verebiliecek var mı acaba?

Arkadaşlar linklerinde orada çalışan birine sordum. ilandan bir ay sonrasında alımlar olmuş sabiha gökçene. Büyük ihtimal bu tarih insanlara olumsuz giden tarihle çakışıyor. Yani çokta ümitli olmaya gerek yok.
24 nisanda mülakata girdim halen bekliyorum.
1-1.5 ay beklememiz gerektiğini söylediler.

• Like
Tepkiler: gliss
24 nisanda mülakata girdim halen bekliyorum.
1-1.5 ay beklememiz gerektiğini söylediler.
Yok onu zaten bekleyeceğiz de geçen gün de dediğim gibi belli yerlere alim yapılmış çoktan. Inşallah bi cevap alırız az kaldı haziran ortasına.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.