Martin başında genel yetenek ve ingilizceyi geçtiniz diye mesaj geldi. Ilk haftası teknik ve ik oldu. Bence mesaj atın bi yere. Bazı tanıdıklarıma ik ve teknik mulakat sonrası olumsuz geldi. Bana o da gelmedi.

Merhaba,
Yapısal tasarıma başvurmuştum ben ama henüz bir mülakata girmedim. Genel yetenek ve İngilizce sınavından sonra herhangi bir dönüş alamadım. Siz mülakata girdiniz mi?
evet 1 nisanda mülakata girdim. Olumlu Olumsuz dönüş yapacaklarını söylediler ama. Spam kısmına bakın isterseniz orada olabilir.

Merhaba arkadaşlar hala mı kimseye dönüş yok ? ya da hala mülakata giren var mı?

Merhaba, insan kaynakları ve birim mülakatında genel hatlarıyla nasıl geçti sizce, ingilizce mi ilerledi hep ? Herkese başarılar umarım herkes olumlu dönüşler alır.

Merhaba, insan kaynakları ve birim mülakatında genel hatlarıyla nasıl geçti sizce, ingilizce mi ilerledi hep ? Herkese başarılar umarım herkes olumlu dönüşler alır.
Siz yeni mi gireceksiniz? Mülakatta tamamen sen ne anlatırsan ona göre ilerliyor türkçe. Son kısımda 4-5 satırlık paragraf okutulup türkçeye çeviriliyor. Eğer girmediyseniz sorup buraya yazar mısınız ne zaman dönüş yapılacakmış?

Merhaba arkadaşlar hala mı kimseye dönüş yok ? ya da hala mülakata giren var mı?
Siz yeni mi gireceksiniz? Mülakatta tamamen sen ne anlatırsan ona göre ilerliyor türkçe. Son kısımda 4-5 satırlık paragraf okutulup türkçeye çeviriliyor. Eğer girmediyseniz sorup buraya yazar mısınız ne zaman dönüş yapılacakmış?
Tabiki sorarım daha sonrasında buraya dönüş yaparım, insan kaynakları ve birim mülakatı hep türkçe ilerliyor dediğinize göre. Sadece bir paragraf çeviri var doğru mu? Siz ne zaman girmiştiniz mülakata

Tabiki sorarım daha sonrasında buraya dönüş yaparım, insan kaynakları ve birim mülakatı hep türkçe ilerliyor dediğinize göre. Sadece bir paragraf çeviri var doğru mu? Siz ne zaman girmiştiniz mülakata
Evet. Mart ilk haftası. Tasarım mi analiz mi başvur muştunuz ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.