Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Başvuranlardan 19 Haziran var mı acaba merak ediyorum sıra bize ne zaman gelir?

Nasıl yani kusura bakmayın pek anlamadım da şu an mi erişim sağlayabiliyor?çünkü erişim tarihi 15 Eylül olarak gözüküyor?
benimki soyleydi:
"Erişim Tarihi: 18 Ağustos 2025 Pazartesi 09:00 ÖÖ tarihine kadar"
yazıyordu mailimde sizde de oyledir buyuk ihtimalle. tarihine kadar yazdigi icin oncesinde yapmaniz gerekli

• Like
Tepkiler: Hera
Başvuranlardan 19 Haziran var mı acaba merak ediyorum sıra bize ne zaman gelir?
merhaba, ben 19 haziranda başvurmuştum ama geçen hafta mülakata girdim çağrılma sırasını etkileyen bizim bilmediğimiz faktörlerin olması mümkündür umarım tez vakitte davet alırsınız, her şey gönlünüzce olsun sevgiler

merhaba, ben 19 haziranda başvurmuştum ama geçen hafta mülakata girdim çağrılma sırasını etkileyen bizim bilmediğimiz faktörlerin olması mümkündür umarım tez vakitte davet alırsınız, her şey gönlünüzce olsun sevgiler
Çok teşekkür ederim umarım size de olumlu gelir en kısa zamanda🌸🙏🏻

Nasıl yani kusura bakmayın pek anlamadım da şu an mi erişim sağlayabiliyor?çünkü erişim tarihi 15 Eylül olarak gözüküyor?
Evet evet girebilirsiniz şimdi:) ben girdim ve bitirdim. 15 Eylül sabah saat 9 son erişim tarihi yani o gün ve saate kadar istediğiniz bir zaman girebilirsiniz

sizin mülakat deneyiminiz nasıl geçmiştiii çok zorladılar mı 🥹

merhaba online mülakatta ne gibi sorular geldi, benim de bu hafta online mülakatım var. yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. şimdiden size başarılar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.