Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benimki soyleydi:
"Erişim Tarihi: 18 Ağustos 2025 Pazartesi 09:00 ÖÖ tarihine kadar"
yazıyordu mailimde sizde de oyledir buyuk ihtimalle. tarihine kadar yazdigi icin oncesinde yapmaniz gerekli
merhaba, ben 19 haziranda başvurmuştum ama geçen hafta mülakata girdim çağrılma sırasını etkileyen bizim bilmediğimiz faktörlerin olması mümkündür umarım tez vakitte davet alırsınız, her şey gönlünüzce olsun sevgiler
merhaba, ben 19 haziranda başvurmuştum ama geçen hafta mülakata girdim çağrılma sırasını etkileyen bizim bilmediğimiz faktörlerin olması mümkündür umarım tez vakitte davet alırsınız, her şey gönlünüzce olsun sevgiler
Evet evet girebilirsiniz şimdi ben girdim ve bitirdim. 15 Eylül sabah saat 9 son erişim tarihi yani o gün ve saate kadar istediğiniz bir zaman girebilirsiniz
merhaba online mülakatta ne gibi sorular geldi, benim de bu hafta online mülakatım var. yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. şimdiden size başarılar.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.