2 tane mail geldi biri 16:46da diğeri 16:55de.

Bi sıkıntı olur mu sizce? 16:55de gelen mail üzerinden oluşturdum mülakat tarihi mi.

2 tane mail geldi biri 16:46da diğeri 16:55de.

Bi sıkıntı olur mu sizce? 16:55de gelen mail üzerinden oluşturdum mülakat tarihi mi.
Birinci mailde gizlilik muvafakatnamesini içeren eki göndermeyi unuttukları için ikinci maili gönderdiler. Yani rezervasyon oluşturuldu mailini aldıysanız sorun yok.

e devlette adli sicil kaydında "resmi" yazan yeri seçin diyor, peki belgenin neden verileceiği kısmında neyi seçeceğiz?

Arkadaşlar formun çıktısını alıp doldurup pdf e dönüştürdükten sonra sisteme yüklediğinizde sorun yaşadınız mı? Pdf olarak sisteme yüklüyorum ama üstüne basıp açmaya çalıştığımda direk açılmıyor firefox tarayıcısını seçince açılıyor sadece. Diğer yüklediklerim üstüne tıklayınca açılıyor hemen pdf olarak. Bir de @admin tablete indirip tablet kalemiyle imzalasam ve yüklesem sorun olur mu acaba bilgin var mı? Islak imza yerine geçmez mi o? İlk o şekilde yapmıştım sorun olmamıştı pdf de ama fotoğrafı dönüştürünce hep sorun oldu kaç tane yol denedim anlamadım.

Arkadaşlar formun çıktısını alıp doldurup pdf e dönüştürdükten sonra sisteme yüklediğinizde sorun yaşadınız mı? Pdf olarak sisteme yüklüyorum ama üstüne basıp açmaya çalıştığımda direk açılmıyor firefox tarayıcısını seçince açılıyor sadece. Diğer yüklediklerim üstüne tıklayınca açılıyor hemen pdf olarak. Bir de @admin tablete indirip tablet kalemiyle imzalasam ve yüklesem sorun olur mu acaba bilgin var mı? Islak imza yerine geçmez mi o? İlk o şekilde yapmıştım sorun olmamıştı pdf de ama fotoğrafı dönüştürünce hep sorun oldu kaç tane yol denedim anlamadım.
hayir ben öyle yükledim

Neyin formunu imzaliyorsunuz? Bana gelen mailde sadece not döküm belgesi adli sicil kaydı vs isteniyor
İn

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.