Merhabalar, Online grup mülakatı hakkında tecrübesi olan varsa aktarırsa çok memnun olurum.
İşleyiş nasıl oluyor grupta kaç kişi oluyor bizden ne yapmamız isteniyor vs.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, diyelim kabul aldık ve çalışmaya başlayacağız. Adres neresi, koşullar neler, örneğin servis veya yemek kartı vs. var mı ve çalışma saatleri neler? Bilen biri bilgilendirirse çok sevinirim.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, diyelim kabul aldık ve çalışmaya başlayacağız. Adres neresi, koşullar neler, örneğin servis veya yemek kartı vs. var mı ve çalışma saatleri neler? Bilen biri bilgilendirirse çok sevinirim.
Değişkenlik gösteriyor birime göre hangi birime kabul alırsanız ona göre bir lokasyon belirtiliyor. Operasyonel birimler genelde istanbul istasyonunda oluyor.

• Like
Tepkiler: hypai
Değişkenlik gösteriyor birime göre hangi birime kabul alırsanız ona göre bir lokasyon belirtiliyor. Operasyonel birimler genelde istanbul istasyonunda oluyor.
Anladım. Marka ve müşteri fonksiyonu hakkında bir bilginiz var mı acaba? Bir de kendi seçtiğimiz birim dışında bir birime kabul alma ihtimalimiz var mı?

Anladım. Marka ve müşteri fonksiyonu hakkında bir bilginiz var mı acaba? Bir de kendi seçtiğimiz birim dışında bir birime kabul alma ihtimalimiz var mı?
Evet muhtemelen seçtiğiniz birim olmaz onların teklif ettiği birim olur.

Sorduğunuz birim hakkında bilgim yok maalesef.

• Like
Tepkiler: hypai
Grup mülakatı için geri dönüş alan oldu mu? olumlu ya da olumsuz mail. Bana hala bilgilendirme maili gelmedi.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.