THY Thy Take Off Jr Grup Mülakatı 2024

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
mrkowalski

mrkowalski

HavaPersonel.Com
Merhabalar, Online grup mülakatı hakkında tecrübesi olan varsa aktarırsa çok memnun olurum.
İşleyiş nasıl oluyor grupta kaç kişi oluyor bizden ne yapmamız isteniyor vs.

H

hypai

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, diyelim kabul aldık ve çalışmaya başlayacağız. Adres neresi, koşullar neler, örneğin servis veya yemek kartı vs. var mı ve çalışma saatleri neler? Bilen biri bilgilendirirse çok sevinirim.

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, diyelim kabul aldık ve çalışmaya başlayacağız. Adres neresi, koşullar neler, örneğin servis veya yemek kartı vs. var mı ve çalışma saatleri neler? Bilen biri bilgilendirirse çok sevinirim.
Değişkenlik gösteriyor birime göre hangi birime kabul alırsanız ona göre bir lokasyon belirtiliyor. Operasyonel birimler genelde istanbul istasyonunda oluyor.

H

hypai

HavaPersonel.Com
Değişkenlik gösteriyor birime göre hangi birime kabul alırsanız ona göre bir lokasyon belirtiliyor. Operasyonel birimler genelde istanbul istasyonunda oluyor.
Anladım. Marka ve müşteri fonksiyonu hakkında bir bilginiz var mı acaba? Bir de kendi seçtiğimiz birim dışında bir birime kabul alma ihtimalimiz var mı?

admin

admin

Admin
Moderatör
Anladım. Marka ve müşteri fonksiyonu hakkında bir bilginiz var mı acaba? Bir de kendi seçtiğimiz birim dışında bir birime kabul alma ihtimalimiz var mı?
Evet muhtemelen seçtiğiniz birim olmaz onların teklif ettiği birim olur.

Sorduğunuz birim hakkında bilgim yok maalesef.

H

hypai

HavaPersonel.Com
Mülakatlar kaç kişilik yapılıyor? Ve kac kişi eleniyor belli bir sayı var mı?

M

mimar16

HavaPersonel.Com
Grup mülakatı için geri dönüş alan oldu mu? olumlu ya da olumsuz mail. Bana hala bilgilendirme maili gelmedi.

Ü

Üye silindi 3874

Arkadaşlar online sınav ve video mülakatı geçen adaylar Thy take off jr grup mülakatına davet edilirler. Öncelikle size mail olarak randevu tarihi ve imzalamanız gereken gizlilik sözleşmesi iletilir.

Thy take of jr grup mülakatı Türkçe olarak gerçekleştirilir. Adaylara mülakat başlamadan önce bir vaka verilir ve siz şu pozisyondasınız böyle bir vaka ile karşılaştınız fikirlerinizi öğrenebilir miyiz diye sorulur.

Thy take off jr grup mülakatı ortalama 1 saat sürer adaylar vaka hakkında fikirlerini belirtirler, mülakat gözlemcileri mülakat esnasında adaylar hakkında notlar alır.

Herkese başarılar dilerim. Heyecan yapmayın. Sakin ve soğukkanlı kalın endişelenecek bir durum yok.
admin belgeyi cikti alip kalemle imzalayip sonra taratarak mi yuklememiz gerekiyor bilgi verir misin rica etsem

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
admin belgeyi cikti alip kalemle imzalayip sonra taratarak mi yuklememiz gerekiyor bilgi verir misin rica etsem
Çıktı alın, formu doldurup imzalayın ve telefondan fotoğrafını çekin. Fotoğrafı çekerken düzgün, net ve açık olacak şekilde çekin ve çekim sonrası düzenlerken kağıt dışı kalan alanları kırpın. Sonrasında çektiğiniz fotoğrafı Wh*tsApp üzerinden bilgisayarınıza aktarın. Aktarma işlemini yaptıktan sonra herhangi bir Word dosyası açıp fotoğrafı Word dosyasına yükleyin. İlgili fotoğrafı word dosyası üzerinde düzgün görünecek şekilde büyütüp ayarladıktan sonra Farklı Kaydet butonu vasıtasıyla dosyayı PDF şeklinde kaydedin.

Ü

Üye silindi 3874

Çıktı alın, formu doldurup imzalayın ve telefondan fotoğrafını çekin. Fotoğrafı çekerken düzgün, net ve açık olacak şekilde çekin ve çekim sonrası düzenlerken kağıt dışı kalan alanları kırpın. Sonrasında çektiğiniz fotoğrafı Wh*tsApp üzerinden bilgisayarınıza aktarın. Aktarma işlemini yaptıktan sonra herhangi bir Word dosyası açıp fotoğrafı Word dosyasına yükleyin. İlgili fotoğrafı word dosyası üzerinde düzgün görünecek şekilde büyütüp ayarladıktan sonra Farklı Kaydet butonu vasıtasıyla dosyayı PDF şeklinde kaydedin.
tesekkurler. grup mulakati icin 2 tarih secenegi gelmis bana sadece 25-26si. Mailde 25 nisan-10 mayis arasi surecek denmisti. Neden bu kadar yakin ve iki secenek var acaba hep boyle mi oluyor :(

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
tesekkurler. grup mulakati icin 2 tarih secenegi gelmis bana sadece 25-26si. Mailde 25 nisan-10 mayis arasi surecek denmisti. Neden bu kadar yakin ve iki secenek var acaba hep boyle mi oluyor :(
Bana 02/05-10/05/2024 tarihleri arasında haftasonu hariç herhangi bir gün seçme hakkı tanındı. Muhtemelen benim gibi diğer adaylar sizden önce kendi rezervasyonlarını yaptıkları için size iki gün kaldı.

Ü

Üye silindi 3874

Bana 02/05-10/05/2024 tarihleri arasında haftasonu hariç herhangi bir gün seçme hakkı tanındı. Muhtemelen benim gibi diğer adaylar sizden önce kendi rezervasyonlarını yaptıkları için size iki gün kaldı.
mail size saat kacta geldi acaba ?

U

uncleiroh

HavaPersonel.Com
Bana da aynı tarihler arasında geldi. Belki de departman olarak ayırmış olabilirler. Sizin seçtiğiniz departman neydi?

Konuyu okuyanlar;