Geçen yıl depremzedeler için açılan poziyonlara başvurmuştum take off 101'de. Tam net hatırlayamıyorum ancak grup mülakatında verdikleri vakada bir tablo paylaşmışlardı, üç şirket ve çalışanların bilgileri vardı. Gelir giderler, çalışan sayıları vs. Bir de çalışanların yorumları vardı galiba. Ayrıca bütçe verilmişti ve bu bütçeyi şirket içinde neye harcayacağımız bize bırakılmıştı.

1 saatlik mülakatın bir kısmı tanışma olarak geçti, mülakat yürütücüleri ekran paylaşımı ile bahsettiğim tabloların olduğu sayfayı açtı, on dakika not alma ve düşünme süremiz oldu, ardından bir süre kendi aramızda şirketin durumu ile ilgili yorum yaptık. Söz alma kısmı biraz zorlu olabiliyor ya da liderlik için atlayan ve kimseye söz bırakmayan kişiler olabiliyor, yine aynı şekilde sırayla söz alma kararımıza uymayanlar da oldu bunların hepsi göz önünde bulundurulmuştur eminim. Sonrasında, bu tartışmaların ardından buna bir çözüm geliştirmemiz ve bunu da sunmamızı istediler. Şirketin yararına olacağını düşündüğümüz şeyleri tartıştık, bütçe planlaması yaptık. Ardından da son on dakikaydı galiba, bunu sunduk. Bu şekilde geçmişti geçen yılki deneyimim.

Önemli olanın vaka ile ilgili fikir yürütebilmek ve grup çalışmasında uygun şekilde yer alabilmek olduğunu düşünüyorum. Fikrimi belirtip çözüm önerisi geliştirmiştim ve sunum kısmında da çok kısa genel bir özet geçmiştim. Bu şekilde grup mülakatını başarıyla atlatmıştım. Dilerim bu sene de hem kendim hem sizler için iyi haberler gelir video mülakat sonuçlarında da, sürecin geri kalanında da. Deneyimlerim de yardımcı olur umarım.
Değerli bilgilerinizi adaylara aktardığınız için teşekkürler 🙏

• Like
Tepkiler: Shuushi
Video mülakatı geçip geçmediğimizle alakalı geri dönüşü geçen senelerde ne zaman yapmışlardı acaba katılmış arkadaşlar cevaplayabilir mi

Video mülakatı geçip geçmediğimizle alakalı geri dönüşü geçen senelerde ne zaman yapmışlardı acaba katılmış arkadaşlar cevaplayabilir mi
Maillerime baktım ve take off 101'de geçen yıl,

Video mülakat için mail 26/03/2023 (26-29 Mart arası mülakat)

Online grup mülakatı için mail 14/04/2023 (19 Nisan 11.00-12.00 mülakat)

Maillerime baktım ve take off 101'de geçen yıl,

Video mülakat için mail 26/03/2023 (26-29 Mart arası mülakat)

Online grup mülakatı için mail 14/04/2023 (19 Nisan 11.00-12.00 mülakat)
Merhabaa :) Size grup mülakatı daveti geldiğine göre geçen sene video mülakattan geçmişsiniz. Acaba geçen sene video mülakatınız nasıl geçmişti öğrenebilir miyim sakıncası yoksa 😊 Çünkü kimisi Türkçe soruları bile cevaplayamayan çoğu kişi geçti geçen sene bu aşama çok belirleyici değil demiş, kimisi de akıcı konuşmama rağmen elendim demiş. Benim de sınavım ortalama geçti genel olarak sorularda akıcı şekilde konuştum ama cevaplarım çok tatmin etmiş midir bilemiyorum. Şimdi sonucu bekliyorum ama fazla stresli o yüzden size sormak istedim bu konuyu

Merhabaa :) Size grup mülakatı daveti geldiğine göre geçen sene video mülakattan geçmişsiniz. Acaba geçen sene video mülakatınız nasıl geçmişti öğrenebilir miyim sakıncası yoksa 😊 Çünkü kimisi Türkçe soruları bile cevaplayamayan çoğu kişi geçti geçen sene bu aşama çok belirleyici değil demiş, kimisi de akıcı konuşmama rağmen elendim demiş. Benim de sınavım ortalama geçti genel olarak sorularda akıcı şekilde konuştum ama cevaplarım çok tatmin etmiş midir bilemiyorum. Şimdi sonucu bekliyorum ama fazla stresli o yüzden size sormak istedim bu konuyu
Geçen sene bu şekilde yapılmamıştı, mail üzerinden soruları iletmişlerdi ve üç deneme hakkı ile soruların cevaplarını içeren 5 dakikalık bir konuşma yapmamızı istemişlerdi. O yüzden bu sistem ile ilgili bir yorum yapabilir miyim bilemedim.

Geçen sene bu şekilde yapılmamıştı, mail üzerinden soruları iletmişlerdi ve üç deneme hakkı ile soruların cevaplarını içeren 5 dakikalık bir konuşma yapmamızı istemişlerdi. O yüzden bu sistem ile ilgili bir yorum yapabilir miyim bilemedim.
Aaa çok şaşırdım ben geçen seneyi de böyle oldu zannediyorum 😄 Tamamdır çok teşekkür ediyorum yine de

@admin hangi aşamalar yüzyüze hangi aşamalar online olarak devam edecek ? konuyla alakalı bilginiz var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.