Arkadaşlar online sınav ve video mülakatı geçen adaylar Thy take off jr grup mülakatına davet edilirler. Öncelikle size mail olarak randevu tarihi ve imzalamanız gereken gizlilik sözleşmesi iletilir.

Thy take of jr grup mülakatı Türkçe olarak gerçekleştirilir. Adaylara mülakat başlamadan önce bir vaka verilir ve siz şu pozisyondasınız böyle bir vaka ile karşılaştınız fikirlerinizi öğrenebilir miyiz diye sorulur.

Thy take off jr grup mülakatı ortalama 1 saat sürer adaylar vaka hakkında fikirlerini belirtirler, mülakat gözlemcileri mülakat esnasında adaylar hakkında notlar alır.

Herkese başarılar dilerim. Heyecan yapmayın. Sakin ve soğukkanlı kalın endişelenecek bir durum yok.
admin belgeyi cikti alip kalemle imzalayip sonra taratarak mi yuklememiz gerekiyor bilgi verir misin rica etsem

admin belgeyi cikti alip kalemle imzalayip sonra taratarak mi yuklememiz gerekiyor bilgi verir misin rica etsem
Çıktı alın, formu doldurup imzalayın ve telefondan fotoğrafını çekin. Fotoğrafı çekerken düzgün, net ve açık olacak şekilde çekin ve çekim sonrası düzenlerken kağıt dışı kalan alanları kırpın. Sonrasında çektiğiniz fotoğrafı Wh*tsApp üzerinden bilgisayarınıza aktarın. Aktarma işlemini yaptıktan sonra herhangi bir Word dosyası açıp fotoğrafı Word dosyasına yükleyin. İlgili fotoğrafı word dosyası üzerinde düzgün görünecek şekilde büyütüp ayarladıktan sonra Farklı Kaydet butonu vasıtasıyla dosyayı PDF şeklinde kaydedin.

• Like
Tepkiler: admin
Çıktı alın, formu doldurup imzalayın ve telefondan fotoğrafını çekin. Fotoğrafı çekerken düzgün, net ve açık olacak şekilde çekin ve çekim sonrası düzenlerken kağıt dışı kalan alanları kırpın. Sonrasında çektiğiniz fotoğrafı Wh*tsApp üzerinden bilgisayarınıza aktarın. Aktarma işlemini yaptıktan sonra herhangi bir Word dosyası açıp fotoğrafı Word dosyasına yükleyin. İlgili fotoğrafı word dosyası üzerinde düzgün görünecek şekilde büyütüp ayarladıktan sonra Farklı Kaydet butonu vasıtasıyla dosyayı PDF şeklinde kaydedin.
tesekkurler. grup mulakati icin 2 tarih secenegi gelmis bana sadece 25-26si. Mailde 25 nisan-10 mayis arasi surecek denmisti. Neden bu kadar yakin ve iki secenek var acaba hep boyle mi oluyor :(

tesekkurler. grup mulakati icin 2 tarih secenegi gelmis bana sadece 25-26si. Mailde 25 nisan-10 mayis arasi surecek denmisti. Neden bu kadar yakin ve iki secenek var acaba hep boyle mi oluyor :(
Bana 02/05-10/05/2024 tarihleri arasında haftasonu hariç herhangi bir gün seçme hakkı tanındı. Muhtemelen benim gibi diğer adaylar sizden önce kendi rezervasyonlarını yaptıkları için size iki gün kaldı.

Bana 02/05-10/05/2024 tarihleri arasında haftasonu hariç herhangi bir gün seçme hakkı tanındı. Muhtemelen benim gibi diğer adaylar sizden önce kendi rezervasyonlarını yaptıkları için size iki gün kaldı.
mail size saat kacta geldi acaba ?

Bana da aynı tarihler arasında geldi. Belki de departman olarak ayırmış olabilirler. Sizin seçtiğiniz departman neydi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.