Vay arkadaş.. sizlerin gönderilerini okurken adeta bi sarılasım geldi size. Ben de iki yıl evvel bir kızla tanıştım ve epey flört ettik devamında aniden bambaşka tavırlar sergilemeye başladı. Kendisi bipolar tanısı olduğunu ve tedavi olduğunu söylemişti ama tam manasıyla geçmemiş olacak ki beni de mal etti o süreçte. Overthink yapmaktan, kendimde hata aramaktan 3 ayda 12 kilo verdim. Onun tavsiyesiyle onun muayene olduğu doktora gittim. Psikolog ya da terapist gibi uzun uzun konuşuyor demişti fakat bana 30 saniyede anksiyete tanisi koyup beyaz reçeteli 3 ilaç yazdı. Kendi kendime işime taş koyar gibi oldum bir nevi. Bu kabin sürecinin başından beri de denemediğim şey kalmadı, dilekceler, doktorla birebir görüşmeler vs. Nihayetinde burada bu konuya ilişkin tüm başlıkları da okudum. Buna rağmen halen şansımı deniyorum, kurul mulakati sonucu bekliyorum şimdi de. Bir insana en büyük kötülüğü yine ancak kendisi yapıyormus.. burası olumsuz sonuclanirsa doktora malpaktris davası açıp işi hukuki boyuta taşıyacağım. Sizlerin haricinde şayet sehven bir tanı konulduguna ilişkin bir yargısı olan varsa da araştırmalarını öneririm. Ağlama duvarına çevirmeyeyim burayı, konuyu saptırmayayım. Ben de sorun yaratmayacagi kanaatinde ve umidindeyim açıkçası. Umarım sorunsuz geçersiniz.