Ü

Üye silindi 10165

Merhaba. Yakın zamanda kurul mülakatına girdim. Eğer sonuç olumlu gelirse sağlık aşamasına geçeceğim. Fakat yaklaşık 1 sene önce insülin direncim çok az yüksek çıktı. Doktor bunun bir sorun yaratmayacağını söyleyerek beni gönderdi. Spor yaptım ve geçti. Ayrıyeten bir kere psikiyatri ziyaretim oldu koronadan sonra. Doktor herhangi bir sorunum olmadığını söyledi fakat psikoloğada bir görün dedi. Bunuda sisteme "psikolog görüşmesi" olarak düşmüş. İki durumda da herhangi bir tanı yok. Fakat ziyaretlerim görünüyor. Sizce bir sorun teşkil eder mi?

merhaba ben kurul mülakatı için mail bekliyorum şu an, geçmişte menisküs tedavisi geçirdim ama şu an bir problem yok dizimde, mrda da her şey temiz. Sizce bir sorun çıkarır mı bu?

• Like
Tepkiler: zaferarazcom
Elerler listede ayrıntılı yazıyor her şey
listeyi kontrol ettimde. Su an astim degilim, raporlu hastada degilim. 26 si mulakata gidiyorum. Thy doktoru oralardaysa gidince bizzat soracagim. Soyledikleri bir hastane varsa gider tekrar muayene olabilirim. Doktorla konusmadan gelmeyi pek planlamiyorum. Umarim boy kiloya bakan kisi doktordur >D

listeyi kontrol ettimde. Su an astim degilim, raporlu hastada degilim. 26 si mulakata gidiyorum. Thy doktoru oralardaysa gidince bizzat soracagim. Soyledikleri bir hastane varsa gider tekrar muayene olabilirim. Doktorla konusmadan gelmeyi pek planlamiyorum. Umarim boy kiloya bakan kisi doktordur >D
Doktorun orada olduğunu düşünmüyorum çünkü daha kimse rapor almaya gitmedi oradaki kimi görüyorsan sor bence

• Like
Tepkiler: ExpertELT

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.