Dostum senin yorumlarını okuyorum bayadır forumda ama sen çok boş muhabbet yapıyon bu arada. Kurul mülakatından 2 gün önce çıktım. Bende 5 yıl kadar önce hafif bir ilaç kullandım paroksetin içeren rahatlatıcı bir ilaç. Psikolojik rahatsızlıkla bir alakası yok. Muayene tanısı sisteme girerken işleniyor. Adamın raporunda tanısı yokmuş işte. Ne diye geriyorsun.
2018de saglik ocagi bana 2 tane psikiyatrik muayene tanisi tanimlanmamis yazmis ve herhangi bir recete ilac yazmadi bende dogal olarak hicbir ilac kullanmadim . Birde 4 tane Bonsit solanum yolu enfeksiyon tanimlanmamis yaziyor onlarda da recete yok ve ilac kullanmadim. rapor icin gitmistim o zamanlar keske gitmeseydim. Sence sorun mu bunlar lutden cevap verebilir misin

Gerçekler acıdır ne yazıktır ki
2018de saglik ocagi bana 2 tane psikiyatrik muayene tanisi tanimlanmamis yazmis ve herhangi bir recete ilac yazmadi bende dogal olarak hicbir ilac kullanmadim . Birde 4 tane Bonsit solanum yolu enfeksiyon tanimlanmamis yaziyor onlarda da recete yok ve ilac kullanmadim. Tahminince sorun ederler mi cevaplayabilir misin lutfen

2018de saglik ocagi bana 2 tane psikiyatrik muayene tanisi tanimlanmamis yazmis ve herhangi bir recete ilac yazmadi bende dogal olarak hicbir ilac kullanmadim . Birde 4 tane Bonsit solanum yolu enfeksiyon tanimlanmamis yaziyor onlarda da recete yok ve ilac kullanmadim. Tahminince sorun ederler mi cevaplayabilir misin lutfen
reçetelenmemiş alınmamıs bir ilacı kimse kanıtlayamaz o yüzden içni rhaat olsun

Vay arkadaş.. sizlerin gönderilerini okurken adeta bi sarılasım geldi size. Ben de iki yıl evvel bir kızla tanıştım ve epey flört ettik devamında aniden bambaşka tavırlar sergilemeye başladı. Kendisi bipolar tanısı olduğunu ve tedavi olduğunu söylemişti ama tam manasıyla geçmemiş olacak ki beni de mal etti o süreçte. Overthink yapmaktan, kendimde hata aramaktan 3 ayda 12 kilo verdim. Onun tavsiyesiyle onun muayene olduğu doktora gittim. Psikolog ya da terapist gibi uzun uzun konuşuyor demişti fakat bana 30 saniyede anksiyete tanisi koyup beyaz reçeteli 3 ilaç yazdı. Kendi kendime işime taş koyar gibi oldum bir nevi. Bu kabin sürecinin başından beri de denemediğim şey kalmadı, dilekceler, doktorla birebir görüşmeler vs. Nihayetinde burada bu konuya ilişkin tüm başlıkları da okudum. Buna rağmen halen şansımı deniyorum, kurul mulakati sonucu bekliyorum şimdi de. Bir insana en büyük kötülüğü yine ancak kendisi yapıyormus.. burası olumsuz sonuclanirsa doktora malpaktris davası açıp işi hukuki boyuta taşıyacağım. Sizlerin haricinde şayet sehven bir tanı konulduguna ilişkin bir yargısı olan varsa da araştırmalarını öneririm. Ağlama duvarına çevirmeyeyim burayı, konuyu saptırmayayım. Ben de sorun yaratmayacagi kanaatinde ve umidindeyim açıkçası. Umarım sorunsuz geçersiniz.
Merhabalar süreç nasıl işledi ve onay aldınız mı acaba cevaplarsanız sevinirim

merhaba ben kurul mülakatı için mail bekliyorum şu an, geçmişte menisküs tedavisi geçirdim ama şu an bir problem yok dizimde, mrda da her şey temiz. Sizce bir sorun çıkarır mı bu?
Merhabalar. Bende de benzer bir durum mevcut. Acaba sizin süreciniz nasıl sonuçlandı rica etsem bilgi verebilir misiniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.