Merhaba rica etsem Mülakattan sonra genel bir değerlendirme yapar mısınız nasıl geçti neler oldu🙏🏻
Çok heycanlandım teknik mülakatım güzel geçti birim mülakatında iki cümle bir paragraf sordular birkaç defa sakin olmam telkininde bulundular. İçerde üç kişi vardı birisi zorlarken diğerleri rahat hissettirmeye çalışıyorlardı. Genel anlamıyla heyecanlanma durumunu saymazsak iyi sayılırdı mülakatım.

Çok heycanlandım teknik mülakatım güzel geçti birim mülakatında iki cümle bir paragraf sordular birkaç defa sakin olmam telkininde bulundular. İçerde üç kişi vardı birisi zorlarken diğerleri rahat hissettirmeye çalışıyorlardı. Genel anlamıyla heyecanlanma durumunu saymazsak iyi sayılırdı mülakatım.
Tekrar tebrik ederim İki cümle bir paragraf dediğiniz ingilizce yanlış anlamadıysam değil mi

Tekrar tebrik ederim İki cümle bir paragraf dediğiniz ingilizce yanlış anlamadıysam değil mi
Ya o tamamen değişiyor iki kurul vardı birisinden çıkan 32diş diğerinden çıkansa kıpkırmızı terli terli çıkıyordu. Tek soru sorulan kurulda vardı üç İng sorusu sorulan kurulda şaşırtsın istemem sizleri

Ya o tamamen değişiyor iki kurul vardı birisinden çıkan 32diş diğerinden çıkansa kıpkırmızı terli terli çıkıyordu. Tek soru sorulan kurulda vardı üç İng sorusu sorulan kurulda şaşırtsın istemem sizleri
Teknik mülakatta neler sordular kumla mikrometre teknis resim var mıydı detay veriri misin dostum

Anladım çok teşekkür ederim teknik mülakat nasıldı peki ne tarz şeyler yaptırdılar neler istediler

kumpasla şekil ölçme mikrometre ile ölçüm havadan Sudan sohbet edildi sonrasında teknik resim çizim heyecandandığımın farkına vardılar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.