Thy Komponent Bakım Tdp Sınav Sonuç Maili Gelmedi?

• Konbuyu başlatan ogi0441
  • Başlangıç tarihi
ogi0441

ogi0441

HavaPersonel.Com
Merhabalar 29 Eylül 2024 tarihinde girdiğim ingilizce ve genel yetenek sınav sonuçları açıklanmış sanırım giren arkadaşlarıma mail geldi fakat bana olumlu veya olumsuz bir geri dönüş maili gelmedi konu hakkında bilgisi olan yada bu durumu yaşayan biri varmı acaba🙏🏻

Avation

Avation

HavaPersonel.Com
Merhaba benim giren arkadaşlarım için sonuç geldi ama olumsuz bana ise gelen giden bir şey yok maalesef merakla bekliyorum ne kadar sürede gelecek sonucum

S

Steigenhuman

HavaPersonel.Com
Sınavınız nasıl geçmişti acaba

S

Steigenhuman

HavaPersonel.Com
Genel yetenek full ingilizce bilerek 6 işaretleme yaptım benim de çok iç açıcı değildi sınav ama bir umut işte mail gelmemiş olması umutlandırmıyor değil

Avation

Avation

HavaPersonel.Com
Genel yetenek full ingilizce bilerek 6 işaretleme yaptım benim de çok iç açıcı değildi sınav ama bir umut işte mail gelmemiş olması umutlandırmıyor değil
Hahahahhaha belki çok kötü diye sonuç atmaya tenezzül bile etmemişlerdir.

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Hahahahhaha belki çok kötü diye sonuç atmaya tenezzül bile etmemişlerdir.
Öyle bir şey yok her türlü sonuç geliyor benimde genel yetenek full sayılabilir ingilizcem iyi değildi benim tahminim 20 net ve üzeri ingilizce çağrılıyor genel yetenek sadece öylesine yapılıyor

S

Steigenhuman

HavaPersonel.Com
Hmm İngilizceyi vs bilerek yaptığımı düşünmüyorum umarım herkes için hayırlısı olur

ogi0441

ogi0441

HavaPersonel.Com
Evet mailin gelmemiş olması beni de umutlandırıyor ama ne kadar bekleyeceğiz bunu bilmiyorum insan kaynaklarına ulaşabileceğimiz bir mail adresi bulamadım bu konuyla ilgili mail atıp bu süreç normal mi değil mi mail atıcaktım fakat mailde bulamadım şimdi tek çare beklemek gibi

S

Steigenhuman

HavaPersonel.Com
arayıp bilgi almaya çalışmakta işe yaramadı en kötüsü olan beklemek kalıyor geriye

S

Steigenhuman

HavaPersonel.Com
Lise için sonuçlar açıklanmış olabilir ön lisanstan olumsuz alan var mı acaba ? Çevremdeki olumsuzlar hep lise mezunu

Y

ysnozdmr

HavaPersonel.Com
Lise için sonuçlar açıklanmış olabilir ön lisanstan olumsuz alan var mı acaba ? Çevremdeki olumsuzlar hep lise mezunu
Yok bence alakasi onla etrafimda cok onlisans olumsuz

ogi0441

ogi0441

HavaPersonel.Com
Bende ön lisansım giren 3 arkadaşım daha ön lisans onlara olumsuz geldi ben kaldım hala cevap gelmeyen grup grup gönderiyorlar sanırım anlamadım bi türlü

S

Steigenhuman

HavaPersonel.Com
14.30da girip olumsuz maili gelen var mı arkadaşların arasında? ya da daha geç olan bi oturuma katılıp olumsuz mail alan

ogi0441

ogi0441

HavaPersonel.Com
14.30da girip olumsuz maili gelen var mı arkadaşların arasında? ya da daha geç olan bi oturuma katılıp olumsuz mail alan
16.30 da girdim 2 arkadaşımla onlara olumsuz geldi 14.30 oturumuna giren bir arkadaşım daha vardı ona da olumsuz geldi

T

Tevfik Can Zeybek

HavaPersonel.Com
Bana hiç olumlu olumsuz dönüş yok neden böyle parça parça açıklıyolar ki

C

Canylmz

HavaPersonel.Com
Bu hafta sınav sonuçları açıklanır mı sizce?

Konuyu okuyanlar;