İlk mail alanlar başarısız olanlar
İkinci mail alan yani ilk olumlu maili alanlar belli bir ortalamaya kadar kısım içinde değerlendirmeye tabi tutulmuş olabilir mi? Mesela sen 3 ve üzeri ortalama ile bitirmişsin. Başarısız, orta başarılı, çok başarılı sen çok başarılı alanda olmuş olabilir misin? Sadece bi varsayım argümanımın boş olduğunu düşünenler olabilir bunun farkındayım ama beyin fırtınası yapmaktan sistemi çözmeye çalışmaktan kafa saçma çalışabiliyor
en iyi ingilizce yapan olumlu alır kardeşim değerlendirme böyledir

Arkadaşlar bana gelen onay maili 24ekimde geldi aşağıdaki belgeleri eksiksiz bir şekilde 29.09.2024 tarihine kadar yükleyin diyor. Bana hala envanter testi yüklenmedi. Acaba gelir mi envanter testi

Arkadaşlar bana gelen onay maili 24ekimde geldi aşağıdaki belgeleri eksiksiz bir şekilde 29.09.2024 tarihine kadar yükleyin diyor. Bana hala envanter testi yüklenmedi. Acaba gelir mi envanter testi
Envanter testi konusunda bilgim yok ama bence süreç normal ilerliyo gibi sizin için şu an bana hala mail gelmedi bekliyorum ama insan kaynakları mailler konusunda problem olmadığını söylemişti yani size envanter testi gelmemesi bi hatadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum birde rica etsem o bahsettiğiniz yüklemeniz gereken belgeler neler acaba

Merhaba hala gelmedi bekliyorum merakla bugun ulaşabilirsem arıcam senle benim mail gelirse aynı anda gelir
Bakalım bende beklemedeyim ulaşabilirseniz sizden haber bekliyorum "Türk Hava Yolları Teknik Anonim Şirketi -02165859800-" ben daha önce bu numarayı arayıp insan kaynaklarına bağlanmak istediğimi fakat santral yönlendirdikten sorma ik nın telefona bakmadığını söylemiştim en son santraldeki operatör beni biraz bekletip direkt bağlamıştı ama yaklaşık 12-13 sefer aramak zorunda kaldım ulaşabilmek için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.