Merhaba eğer istanbulda yasiyorsaniz fatihteki il sağlık mudurlugune mi gittiniz acaba sabahtan beri arastiriyorum fakat en yakin il sağlık mudurlugune gidin diyor ben fatihe cok uzakta kaliyorum ve eğer bunu istanbulda olan herhangi bir il sağlık mudurlugunden halledebilirsem cok daha iyi olucak ve direkt mi gittiniz acaba herhangi bir randevu aldiniz mi yoksa oraya gidince mi derdinizi soylediniz🥲🥲
İl sağlık müdürlüğü şart değil. İlçe sağlık müdürlükleri de geçerli.

Tablodan inceledim, fakat yine de soruyorum. Sindirim sistemi hastalıklarında incelenmiyor olarak gözüküyor ama yine de soruyorum. Ayrıca VARSAYIMLARINIZI iletmeyin lütfen, ben varsayım istemiyorum çünkü varsayımda bulunan yüzlerce kişi var. Belirttiğim gibi bilgisi olan birilerini arıyorum. Bu sorundan elenmiş olan veya ek tetkikle geçmiş olan. Negatif kalmayalım ya lütfen,süreç yeterince gergin :)
Gitmediyseniz thy sağlık rapor icin ,ben de bir fikir demek isterim, yanlış poliklinikten sira aldim,doktor bana buraya degil baska poliklinige gideceksin deyince ciktim odadan,ama hastalik tanisi koymus.Gittim konuştum kabin memurluğu sürecim var tedavi etmeden bana hastalık tanisi koymaniz yanlis dedim.O duzeltti.Ama benim sistemden düzelmedi.Hastane bilgi işlem e gittim.Size tavsiyem önce doktora gidin,benim hastaligim yoktu yeni farkettim tani koydugunuzu deyin,ama sira almadan gidin doktor odasina ki yeni bir tani yazmasin,eski taniyi genel muayene diye duzeltsin,ben 2 hafta onceki taniyi öyle yaptım.Once doktor sonra bilgi işlem ile konuşun.Benim hesabimi bilgi islem personeli duzeltti.Ne kadar eskiyi duzeltiyorlar bilmiyorum.

Gitmediyseniz thy sağlık rapor icin ,ben de bir fikir demek isterim, yanlış poliklinikten sira aldim,doktor bana buraya degil baska poliklinige gideceksin deyince ciktim odadan,ama hastalik tanisi koymus.Gittim konuştum kabin memurluğu sürecim var tedavi etmeden bana hastalık tanisi koymaniz yanlis dedim.O duzeltti.Ama benim sistemden düzelmedi.Hastane bilgi işlem e gittim.Size tavsiyem önce doktora gidin,benim hastaligim yoktu yeni farkettim tani koydugunuzu deyin,ama sira almadan gidin doktor odasina ki yeni bir tani yazmasin,eski taniyi genel muayene diye duzeltsin,ben 2 hafta onceki taniyi öyle yaptım.Once doktor sonra bilgi işlem ile konuşun.Benim hesabimi bilgi islem personeli duzeltti.Ne kadar eskiyi duzeltiyorlar bilmiyorum.
Selamlar teşekkür ederim bilgi için, her doktor aynısını yapmayabiliyor benimkisi biraz sıkıntılı bir tipti. Yine de ilk onla görüşecektim ama emekli olmuş, il sağlığa gittim yanlış tanı için baktılar ilaç yok tedavi yok olumlu konuştular biraz, bugün aradılar eğitim araştırma hastanesinden durum bildirir rapor almak gerekiyormuş. 3 sene önceki tanı için il sağlık kurulu durum bildirir raporundan sonra toplanacak ve karar verecek. Eğer yanlış tanı derlerse tanı düzelecek, ama 3 sene önceki tanı için bir şey diyemeyiz derslerde aynı kalacak

Selamlar teşekkür ederim bilgi için, her doktor aynısını yapmayabiliyor benimkisi biraz sıkıntılı bir tipti. Yine de ilk onla görüşecektim ama emekli olmuş, il sağlığa gittim yanlış tanı için baktılar ilaç yok tedavi yok olumlu konuştular biraz, bugün aradılar eğitim araştırma hastanesinden durum bildirir rapor almak gerekiyormuş. 3 sene önceki tanı için il sağlık kurulu durum bildirir raporundan sonra toplanacak ve karar verecek. Eğer yanlış tanı derlerse tanı düzelecek, ama 3 sene önceki tanı için bir şey diyemeyiz derslerde aynı kalaUmarim

Selamlar teşekkür ederim bilgi için, her doktor aynısını yapmayabiliyor benimkisi biraz sıkıntılı bir tipti. Yine de ilk onla görüşecektim ama emekli olmuş, il sağlığa gittim yanlış tanı için baktılar ilaç yok tedavi yok olumlu konuştular biraz, bugün aradılar eğitim araştırma hastanesinden durum bildirir rapor almak gerekiyormuş. 3 sene önceki tanı için il sağlık kurulu durum bildirir raporundan sonra toplanacak ve karar verecek. Eğer yanlış tanı derlerse tanı düzelecek, ama 3 sene önceki tanı için bir şey diyemeyiz derslerde aynı kalacak
Umarim düzelir,kurula mulakatina boy kilo ve )girdiniz o zaman degil mi ?

Umarim düzelir,kurula mulakatina boy kilo ve )girdiniz o zaman degil mi ?
Girdim girdim, ama benim dönüşüm olumsuz oldu ☺️ Bakalım belki tekrar başvururum, zaten havacılık mezunuyum belli ki karşıma çıkacak bu iş. Şimdidem halledebilirsem halledeyim göz çıkarmaz :)

Sizce neden olumsuz döndüler?
Beni biraz sıkıştırdıklarını hissettim, sanırım çok tatmin edici cevaplar veremedim. Çok fazla iş üzerine konuştuk, ben genellikle prosedürleri izlediğimi falan söyledim ne yani sizin hiç mi insiyatifiniz yok gibi bir yaklaşım sergiledirler, en son psikologda bana seni ne sinirlendirir diye bir soru sordu, o kadar çok işten konuştuk ki iş üzerinden bir örnek verdim ama hata yaptım. Hem soruya hazırlıksız yakalandım hem de verilmemesi gereken bir cevaptı. Duraksamamak için aklıma ilk geleni söyledim, cevabı oldukça yapıcı vermeye çalıştım ama bence bu soru yüzünden. Onun dışında hiç stresim yoktu, oldukça güleçtim ve göz kontağı kurdum hepsiyle ama maalesef. Eksik bir şey kaldı demek ki

Beni biraz sıkıştırdıklarını hissettim, sanırım çok tatmin edici cevaplar veremedim. Çok fazla iş üzerine konuştuk, ben genellikle prosedürleri izlediğimi falan söyledim ne yani sizin hiç mi insiyatifiniz yok gibi bir yaklaşım sergiledirler, en son psikologda bana seni ne sinirlendirir diye bir soru sordu, o kadar çok işten konuştuk ki iş üzerinden bir örnek verdim ama hata yaptım. Hem soruya hazırlıksız yakalandım hem de verilmemesi gereken bir cevaptı. Duraksamamak için aklıma ilk geleni söyledim, cevabı oldukça yapıcı vermeye çalıştım ama bence bu soru yüzünden. Onun dışında hiç stresim yoktu, oldukça güleçtim ve göz kontağı kurdum hepsiyle ama maalesef. Eksik bir şey kaldı demek ki
bana da olumsuz dönüldü. gerçekten çok üzücü oluyor. her soruyu olumlu bi yöne çekmeye çalıştım ama bi şeyler eksik kalmış demek ki. keşke insan nerede hata yaptığını bilse ve tekrarlamasa

Umarım gelecekte istediğinize kavuşacaksınız. Sadece size bir sorum olacak ne zaman kurula girdiniz ve olumsuz mailini ne zaman aldınız?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.