cv uzerinden ilerleniyor. gecmis is, staj tecrubelerim hakkinda sorular soruldu. bunun disinda meslek hakkinda temel seyler ve en cok neye sinirlenirsiniz diye bir soru soruldu
Bana da cv hakkında soruldu ve havacılık geçmişim hakkında kısa bir soru ve kabin memurluğunda beni zorlayacak şeyin ne olduğunu merak ettiler. Dahası birşey olmadı ve bukadardı. Umarım olumlu sonuç alırım

• Like
Tepkiler: smncr
1 ekimde kurul mülakatım var ancak motivasyonum çok düşük bundan geçsem de sağlıktan kalacağım sanırım tiroid değerinin çok önemli ve kesinlikle elenme sebebi olduğunu yazmış her yerde herkes gerçekten hayatım boyunca hosteslik hayalimin önüne böyle bir şeyin geçeceğini düşünmemiştim. Reçetesiz bile satılan bir ilaçla düzelen bir şey yani nedir bu anlamadım ya

• Like
Tepkiler: Aliss
1 ekimde kurul mülakatım var ancak motivasyonum çok düşük bundan geçsem de sağlıktan kalacağım sanırım tiroid değerinin çok önemli ve kesinlikle elenme sebebi olduğunu yazmış her yerde herkes gerçekten hayatım boyunca hosteslik hayalimin önüne böyle bir şeyin geçeceğini düşünmemiştim. Reçetesiz bile satılan bir ilaçla düzelen bir şey yani nedir bu anlamadım ya
merhaba, sonuç ne oldu acaba?

Sonucunuz ne oldu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.