Merhaba, kaçıncı gün başvurmuştunuz? ben kilo verme sürecindeyim bu yüzden son gün başvurdum geç dönmeleri asıl isteğim kiloyu ideal kiloya üşürmek için 2-3 aya mı dönerler gibi?
Geçen seneki mayıs başvurularında bana ağustosta sınav tanımlandı 1 hafta sonra olumlu sonucu geldi fakat mülakata ekim ayında çağırıldım. Yine böyle olabilir

1-2 haftaya çağırmazlar o zaman? kilo vermek için de hazırlık içinde yeterli vaktimiz olur
hemen çağırmıyorlar, dediğim gibi bana online sınav sonucu 10 gün sonra geldi ama mülakata 4 ay sonra davet edildim ağustosta girip kasımda çağırılmıştım tabi bu o zamanki alım için geçerliydi şu an ne olur bilmiyorum

Bence Temmuz ayı içerisinde mülakatlar bitecek Ağustos ayında ise 1.5 aylık eğitim başlayacak

2022 yılında açılan kadın erkek ilanı 9 Eylül'de açılıp 20 Eylül'de kapanmıştı ve Ocak veya Şubat ayı gibi uçuşlar başlamıştı, bu hesaba göre eğer süreç aynı böyle işlerse en geç Eylül veya Ekim ayında uçuşların başlaması lazım

Herhangi bir gelişim var mı acaba, bana daha gelmedi, kaldım mı? Yoksa daha hiçkimseye mi gelmedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.