Thy de hic girmedim ancak genel anlamda kişilik özelliklerinizi ölçmeye yönelik sorulara size en yakın olan cevapları veriyorsunuz.

• Like
Tepkiler: Larenrose
Sınava giren arkadaşlara soruyorum da boş bıraktığımız sorulara tekrardan geri dönebiliyor muyuz? Yoksa bir soruya bir kere mi bakabiliyoruz?

• Like
Tepkiler: Ecefks
Sinavi alanlar genelde zor demis . Burdaki ornek sorular gibi mi yoksa daha mi kolay? Ben senelerce yurtdisinda yasadim demek grammerim o kadar iyi degil burdaki sorular zor geldi bana :)

Teşekkürler yazdıktan sonra sihirli bir kapı açılıyormuş.

Hayır şu an öyle bir şey yok. Sadece ingilizce var.
İlan içeriğinde yazıyordu;

Online İngilizce Testi

Online Belge Kontrolü

İngilizce Mülakatı (Yüz yüze ve/veya online video olarak uygulanabilir.)

Online Envanter Uygulaması

Dövme/Yara izi Kontrolü ve Boy-Kilo Ölçümü

Kurul Mülakatı

Katılıyorum bende 6 listening vardı soru havuzu hazırlamışlar bence herkese karışık geliyor çünkü sizlerin anlattığıyla benimki bir değil bende baya zor bir sınav vardı seviyem b2 ama c1 diyebilirim bana gelen sınav için kolay soru 1 tane vardı 5-6 tanesi ortaydı diğerleri çok zordu. Listeninngler çok hızlıydı özellikle 3 tanesi. Çok çelişkili modal sorusu vardı genel olarak kelime ve deyimler de vardı ben 23 olayı doğruysa geçeceğimi düşünmüyorum. Diğer arkadaşlara başarılar
is basvurusunda ingilizcenize iyi mi demistiniz orta mi

Bence B1. Benim seviyem de pre intermediate bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ama bende çok fazla kelime sorusu yoktu. Max 5-6 sorudur. Gramer dinleme ve kelime soruları bence dagılımı herkeste aynıdır. Tabi doğru yaptım mı bilemiyorum. Çalışan biri veya B2 seviyesindekiler çok rahat yapmıştır.i

Bence B1. Benim seviyem de pre intermediate bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ama bende çok fazla kelime sorusu yoktu. Max 5-6 sorudur. Gramer dinleme ve kelime soruları bence dagılımı herkeste aynıdır. Tabi doğru yaptım mı bilemiyorum. Çalışan biri veya B2 seviyesindekiler çok rahat yapmıştır.
Is basvurusunda ingilizcene iyi mi yazmistin orta mi ona gorede sorular geliyor olabilir mi sence orta isaretleyenlere daha kolay gelme sansi var midir??

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.