Arkadaşlar sadece 32 soruluk İngilizce sınavı mı oldunuz , kişilik envanteri ve genel yetenek sınavı da oldunuz mu online olarak, bilgi verirseniz sevinirim

seviyesi nedir testin
Bence B1. Benim seviyem de pre intermediate bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ama bende çok fazla kelime sorusu yoktu. Max 5-6 sorudur. Gramer dinleme ve kelime soruları bence dagılımı herkeste aynıdır. Tabi doğru yaptım mı bilemiyorum. Çalışan biri veya B2 seviyesindekiler çok rahat yapmıştır.

b1-b2 seviyesinden de sorular var c1-c2 den de sorular var. Ama genelde anlamda çok kolay diyemeyeceğim çünkü bazı sorular zaman alıyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.