Katılıyorum bende 6 listening vardı soru havuzu hazırlamışlar bence herkese karışık geliyor çünkü sizlerin anlattığıyla benimki bir değil bende baya zor bir sınav vardı seviyem b2 ama c1 diyebilirim bana gelen sınav için kolay soru 1 tane vardı 5-6 tanesi ortaydı diğerleri çok zordu. Listeninngler çok hızlıydı özellikle 3 tanesi. Çok çelişkili modal sorusu vardı genel olarak kelime ve deyimler de vardı ben 23 olayı doğruysa geçeceğimi düşünmüyorum. Diğer arkadaşlara başarılar
Onbinlerce başvuru yapılmıştır diye düşünüyorum. Herkese farklı sorular çok olası gelmiyor bana. Listeninglerden birinde babasının eve geç geldiğinden bahseden bir kız vardı. Hatırlıyorsanız eğer herkese aynı sorular sorulmuştur.

Online sinavi yaptiktan sonra deneyimlerinizi paylasabilir misiniz
Ben yapmadım lakin take of jr be cadet için önceki aylarda girmiştim o iki sınav aynıydı bu da aynı tarzda olur diye tahmin ediyorum sınav şıklı ve 32 sorudan oluşuyordu 5 6 tane grammer boşluk doldurma paragraf ana fikri paragraf doldurma ve son 10 12 soru dinleme sorusu (pasajlar genel manada kolay ve gayet anlaşılır) sınav da genel manada kolay belli bir ingilizce temeli olan herkes gayet rahat yapabilir hatta bazı sorular o kadar kolaydıki şaşırmıştım niye bu soru bu kadar kolay diye ama yine de sınava girmeden biraz gramere bakmakta fayda var.

Onbinlerce başvuru yapılmıştır diye düşünüyorum. Herkese farklı sorular çok olası gelmiyor bana. Listeninglerden birinde babasının eve geç geldiğinden bahseden bir kız vardı. Hatırlıyorsanız eğer herkese aynı sorular sorulmuştur.
Herkese farklı soru gelir. Soruları muhtemelen yapay zeka hazırladığı için soru havuzu dertleri olmuyordur.

Sınav esnasında kameramız ve sesimiz otomatik mi açılıyor arkadaşlar? Yoksa ayarları biz mi yapıyoruz? Teşekkürlerr

Dostlarım iki şaka yapalım dedim kimseye vermem diye kızmışsınız bana. Zaten herkese farklı soru gelicekti. Ben yeni girdim zorluğa gelince kesinlikle bana zor geldi c1 seviyem var Up uzun metinler mevcut. Genel geçer bilgiler var vs. YDS tarzı denebilir.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.