Ben sınava girdim, sorular zor değildi. Bence kimse gözünü korkutmasın geçen seneden daha basit geldi bana. Tabi yapabildim mi bilemiyorum. Yani her soruyu yüzde yüz kesin doğru yapmışımdır diyemiyorum tabiki ama bence çalışmış olan varsa çok rahat yapacaktır. Korkmayın girin bence

Ben sınava girdim, sorular zor değildi. Bence kimse gözünü korkutmasın geçen seneden daha basit geldi bana. Tabi yapabildim mi bilemiyorum. Yani her soruyu yüzde yüz kesin doğru yapmışımdır diyemiyorum tabiki ama bence çalışmış olan varsa çok rahat yapacaktır. Korkmayın girin bence :)
Umarım yapabilmişsinizdir ve istediğiniz sonucu alırsınız. Sınav hakkında biraz bilgi verir misiniz ağırlıklı üzerinde durulan konular var mıydı ve kelime bilgisi fazlamıydı sınavda.

Benim girdiğimde grammer passive voice,phrasal verb,anlamca en yakın kelime, listeninglerde ise yavaş konuşmalar halinde 25. sorudan 32. ye kadar devam etti.Bir iki paragraf sorusu vardı sıralama ve parçada ne anlatılmak isteniyor? soruları vardı.
Seviyesi b1 olan çok rahat yapar diye düşünüyorum. Şimdiden başarılar herkese.

Ben sınava girdim, sorular zor değildi. Bence kimse gözünü korkutmasın geçen seneden daha basit geldi bana. Tabi yapabildim mi bilemiyorum. Yani her soruyu yüzde yüz kesin doğru yapmışımdır diyemiyorum tabiki ama bence çalışmış olan varsa çok rahat yapacaktır. Korkmayın girin bence :)
seviyesi nedir testin

Daha öncede yazdım genel olarak b2 seviyesinde. Bazı sorular basit bazıları da zor. En az 23 doğru olayı kesin mi bilmiyorum ama doğruysa 70 puan ve üzeri alan geçiyor denilebilir. Kelime haznesi geniş olanlar için rahat bir sınav olur muhtemelen ama onun dışında b1 ve altı zorlanır diye düşünüyorum özellikle 23 doğru olayı da gerçekse.

• Like
Tepkiler: pasa3438
Daha öncede yazdım genel olarak b2 seviyesinde. Bazı sorular basit bazıları da zor. En az 23 doğru olayı kesin mi bilmiyorum ama doğruysa 70 puan ve üzeri alan geçiyor denilebilir. Kelime haznesi geniş olanlar için rahat bir sınav olur muhtemelen ama onun dışında b1 ve altı zorlanır diye düşünüyorum özellikle 23 doğru olayı da gerçekse.
Katılıyorum bende 6 listening vardı soru havuzu hazırlamışlar bence herkese karışık geliyor çünkü sizlerin anlattığıyla benimki bir değil bende baya zor bir sınav vardı seviyem b2 ama c1 diyebilirim bana gelen sınav için kolay soru 1 tane vardı 5-6 tanesi ortaydı diğerleri çok zordu. Listeninngler çok hızlıydı özellikle 3 tanesi. Çok çelişkili modal sorusu vardı genel olarak kelime ve deyimler de vardı ben 23 olayı doğruysa geçeceğimi düşünmüyorum. Diğer arkadaşlara başarılar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.