Sınav süresi biteli henüz 2 gün bile olmadı. Geri dönüş en az 1 hafta sürer. Sınavda herhangi bir teknik sorun yaşamadıysanız geriye beklemek kalıyor.

• Like
Tepkiler: birdy ve Larenrose
Benim asıl merak ettiğim sonuçlar için 9 günlük bayram tatili beklenip 24 Haziran pazartesi günü mü cevap gelir yoksa 20 Haziran perşembe gününden itibaren en geç 22 Haziran cumartesi gününe kadar mı gelir

Bayramdan sonraki hafta gibi gözüküyor. Çünkü zaten şu anda aktif bir sezondayız ve 2025'te yeni kabin memurlarını istihdam etmek üzere planlamışlardır. Yanılıyor olabilirim ama süreç sandığınız kadar hızlı geçmeyecek gibi duruyor.

Bana bir soru geldi sesli hala aklımdan çıkmadı. Eşi ve kendisi nereye gitmemiştir diye bir soru ve ses kaydı var. Şıklarda 2 tane gitmedikleri yer vardı mantıken ikisi de doğru olması gerekiyor. Ben birini seçtim ama diğeri de doğruydu, bu soruyla karşılaşan ya da gören var mıydı? Aklımdan çıkmadı bir türlü

Bayramdan sonraki hafta gibi gözüküyor. Çünkü zaten şu anda aktif bir sezondayız ve 2025'te yeni kabin memurlarını istihdam etmek üzere planlamışlardır. Yanılıyor olabilirim ama süreç sandığınız kadar hızlı geçmeyecek gibi duruyor.
kimisi bir iki haftaya dönerler diyo ben kilo verme sürecindeyim bu yüzden son gün başvurdum geç dönmeleri asıl isteğim kiloyu ideal kiloya üşürmek için 2-3 aya uzart gibi ozaman

Bana bir soru geldi sesli hala aklımdan çıkmadı. Eşi ve kendisi nereye gitmemiştir diye bir soru ve ses kaydı var. Şıklarda 2 tane gitmedikleri yer vardı mantıken ikisi de doğru olması gerekiyor. Ben birini seçtim ama diğeri de doğruydu, bu soruyla karşılaşan ya da gören var mıydı? Aklımdan çıkmadı bir türlü
Sorular herkese farklı geldiği için bu soru sadece size geldi.

Sorular herkese farklı geldiği için bu soru sadece size geldi.
Sayın adminim napcaz benim bu psikolojik şeysine çok üzüldüm dandik bi ilaç yüzünden tanısı olmayan bi hastalık yüzünden elemesinler bizi sonra :D :D 5 yıl öncesi olan sorup soruşturulu mu ilacın düzenine ait rapor bile yok.

Sayın adminim napcaz benim bu psikolojik şeysine çok üzüldüm dandik bi ilaç yüzünden tanısı olmayan bi hastalık yüzünden elemesinler bizi sonra :D :D 5 yıl öncesi olan sorup soruşturulu mu ilacın düzenine ait rapor bile yok.
Son 3 yılda antidepresan kullanımı ya da psikoterapi almış, geçmişinde süresi fark etmeksizin psikiyatrik hastalık tanılı hastane yatışı olan adayların işe girişi uygun değildir. Bu THY Kabin Memuru kariyer kısmında yazıyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.