Metinin aşşağısında raporla seçeneğinin yanında … nokta var sanırım ordan silebilirsiniz
Galiba bir kez düzenleme hakkımız varmış. Silemedim ne yazık ki. Bu yazdığım şeyler foruma, THY'ye ve insanlara sıkıntı oluştursun istemem başka bir yolu var mı acaba silmek için bildiğiniz ?

Galiba bir kez düzenleme hakkımız varmış. Silemedim ne yazık ki. Bu yazdığım şeyler foruma, THY'ye ve insanlara sıkıntı oluştursun istemem başka bir yolu var mı acaba silmek için bildiğiniz ?
Soru paylaşmamışsınız siz bahsetmişsiniz. İkisi ayrı şeyler bir sorun teşkil etmezdi ancak sildim.

Bu arada sınav için yaş aralığını geniş tutmaları , başvuru tarhinin baya bir uzun olması ve soruların nispeten diğer sınavlara nazaran daha kolay olması gösteriyor ki baya kişi almayı düşünüyor olabilir diye tahmin ediyorum inşallahta öyle olur.

• Like
Tepkiler: kaanoski55
Soru paylaşmamışsınız siz bahsetmişsiniz. İkisi ayrı şeyler bir sorun teşkil etmezdi ancak sildim.
Anladım çok teşekkür ederim. Bu arada sizin forumunuzda paylaştığınız "THY Türk Havayolları Genel Yetenek Örnek Sorular"
adlı girdideki kitap öneriniz için çok teşekkür ederim. THY Genel yetenek sınavına da girdim ve kitaptaki bahsettiğiniz kısımdaki sorulara çalışıp pratik yapmak sınavda çok yardımcı oldu sağ olun

• Like
Tepkiler: admin
Bayramdan önce de açıklanabilir çünkü 9 gün tatil var. Önceden bilgilendirme sağlayabilirler ama tabi emin değilim.

kadında boy kilo endeksinde 170 cm boya kaç kilo olması gerekiyor kiloda endeksin altında olmak konusunda esnek davranırlar mı boy yetiyor çünkü bu konuda bilgisi ya da deneyimi olan var mı

Bu arada bunu burda belirtmem doğru mu bilmiyorum ancak eğer olurda Şehir dışından kazanıp süreçler sonunda olumlu yanıtlanan kişiler ile tanışıp kiralık eve çıkmayı düşünenler olabilir. arnavutköy civarı evler mevcut geneldede orda hep kabin memurları ve pilotlar kalıyor. Bende şehir dışından gelicem. Sonuc olumlu olursa bunu düşünmek isterim.

• Like
Tepkiler: jkfhsjkdvns

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.