Sayın adminim napcaz benim bu psikolojik şeysine çok üzüldüm dandik bi ilaç yüzünden tanısı olmayan bi hastalık yüzünden elemesinler bizi sonra :D :D 5 yıl öncesi olan sorup soruşturulu mu ilacın düzenine ait rapor bile yok.

Doktor gördüğü zaman kurcalayacaktır umarım inisiyatifini olumlu yönde kullanır.

Bana bir soru geldi sesli hala aklımdan çıkmadı. Eşi ve kendisi nereye gitmemiştir diye bir soru ve ses kaydı var. Şıklarda 2 tane gitmedikleri yer vardı mantıken ikisi de doğru olması gerekiyor. Ben birini seçtim ama diğeri de doğruydu, bu soruyla karşılaşan ya da gören var mıydı? Aklımdan çıkmadı bir türlü
Chicago olmalıydı

Bana bir soru geldi sesli hala aklımdan çıkmadı. Eşi ve kendisi nereye gitmemiştir diye bir soru ve ses kaydı var. Şıklarda 2 tane gitmedikleri yer vardı mantıken ikisi de doğru olması gerekiyor. Ben birini seçtim ama diğeri de doğruydu, bu soruyla karşılaşan ya da gören var mıydı? Aklımdan çıkmadı bir türlü
Sanırım aynı teste gitmişiz sizinle.

Bayramdan sonraki hafta gibi gözüküyor. Çünkü zaten şu anda aktif bir sezondayız ve 2025'te yeni kabin memurlarını istihdam etmek üzere planlamışlardır. Yanılıyor olabilirim ama süreç sandığınız kadar hızlı geçmeyecek gibi duruyor.
Bayramdan sonraya niye kalsın sonuçlar otomatik sonuçlanıyor zaten. Sadece otomatik mail gönderme kalıyor. Kişiler oturup sonuçlandırmıyor sonuçları bence bayram ile bir alakası yok ama mülakat süreçleri uzun süreceği belli çünkü kriterler çok düşük ve sayı fazla olucak.

Bayramdan sonraya niye kalsın sonuçlar otomatik sonuçlanıyor zaten. Sadece otomatik mail gönderme kalıyor. Kişiler oturup sonuçlandırmıyor sonuçları bence bayram ile bir alakası yok ama mülakat süreçleri uzun süreceği belli çünkü kriterler çok düşük ve sayı fazla olucak.
Bence Temmuz ayında mülakatlar biter Ağustos ayında da 1.5 aylık eğitim başlar

belli oranda ren
bu durumda bugün gelmesi gerekiyor sonuçların ama günün bitmesine az kaldı bana da bayram sonrasına kalırmış gibi geliyor. Bakalım.

Bir şey soracağım ben şuan kilo verme sürecinde olduğum için başvuruyu son gün sınava da son gün girdim mülakatlar için kilo bermeye devam ediyorum çünkü dönmeleri bu bağlamda 1-2 ayı bulur değil mi? 1-2 haftaya mülakata çağrılmam

Bir şey soracağım ben şuan kilo verme sürecinde olduğum için başvuruyu son gün sınava da son gün girdim mülakatlar için kilo bermeye devam ediyorum çünkü dönmeleri bu bağlamda 1-2 ayı bulur değil mi? 1-2 haftaya mülakata çağrılmam
Evet başvurma tarihlerine göre dönüş yapıyorlar mülakat zamanını. Yalnız kısa sürede kilo verirken dikkat edin başka hastalıklarınız çıkmasın hastane raporunuzda bazı değerleriniz düşük vs çıkabilir. Kriterler de çok düşüktü bu başvuru döneminde tek kadın değil tecilli erkek adaylar bile başvurabildi bu yüzden süreçlerin min. 4-5 ay sürebileceğini öngörüyorum.

Evet başvurma tarihlerine göre dönüş yapıyorlar mülakat zamanını. Yalnız kısa sürede kilo verirken dikkat edin başka hastalıklarınız çıkmasın hastane raporunuzda bazı değerleriniz düşük vs çıkabilir. Kriterler de çok düşüktü bu başvuru döneminde tek kadın değil tecilli erkek adaylar bile başvurabildi bu yüzden süreçlerin min. 4-5 ay sürebileceğini öngörüyorum.
kadın erkek ilanı beraber olması mı sizce süreci uzatır? kimisi çünkü temmuzda mülakatlar biter ağustos da eğitimler başlar diye bu kadar hızlı olma ihtimalini düşünüyor musunuz? bana olmaz gibi geliyo

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.