O an verdiler. Not etmemi söylediler herhangi bir mail gelmiyecek bir daha dediler. Kilo almaya gelince asla kilo tutan bir vucudum yok yıllardır bundan muzdaripim. İştah açsın diye birkaç ilaç kullandım. Tok karnına muz, bal, yulaf, fındık, bebe bisküvisi, süt kariştırıp sıvı halde tükettim. Zar zor aldım
ben de ayniyim. ve ayni mamayi iciyorum 1 haftadir. bana misin demiyor. ustune bi de gainer yani karbonhidrat tozu kullaniyorum. aksam yatmadan once super kilo aldim diyorum, sabah kalkinca -2kg yine. hayirlisi artik bakalim. yemek yemekten kusacagim artik 😂

ben de ayniyim. ve ayni mamayi iciyorum 1 haftadir. bana misin demiyor. ustune bi de gainer yani karbonhidrat tozu kullaniyorum. aksam yatmadan once super kilo aldim diyorum, sabah kalkinca -2kg yine. hayirlisi artik bakalim. yemek yemekten kusacagim artik 😂
Büyük bir artı aslında kilo alamama ama işte bu gibi işler için kilo şart. Siz yine devam edin umarım işe yarar 😊

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.