Thy Kabin Memurluğu Boy-Kilo Ölçümü

• Konbuyu başlatan lypeas
  • Başlangıç tarihi
L

lypeas

HavaPersonel.Com
Selamlar herkese,

1 Ekim yani yarın boy kilo ölçümünün de olduğu mülakata gireceğim boyum 186 ve 95 kiloyum herkesin söylediğine göre uygun gözükmemekteyim. Fakat orada belirli bir süre verme ihtimalleri var mıdır bununla ilgisi olan biri cevap verebilirse çok memnun olurum

F

fatihthy

HavaPersonel.Com
Selamlar herkese,

1 Ekim yani yarın boy kilo ölçümünün de olduğu mülakata gireceğim boyum 186 ve 95 kiloyum herkesin söylediğine göre uygun gözükmemekteyim. Fakat orada belirli bir süre verme ihtimalleri var mıdır bununla ilgisi olan biri cevap verebilirse çok memnun olurum
kilonuz fazla,15 gün kadar süre tanıyacaklardır. boyunuzdan 100 çıkarıp 5 ekleseniz bile fazla geliyor.

H

hushas67

HavaPersonel.Com
kilonuz fazla,15 gün kadar süre tanıyacaklardır. boyunuzdan 100 çıkarıp 5 ekleseniz bile fazla geliyor.
Tam olarak neye göre ölçüm yapılıyor bazıları sizin dediğiniz gibi diyor bazıları ise vücut kitle indeksine göre olduğunu söylüyor bilginiz var mı acaba

F

fatihthy

HavaPersonel.Com
Tam olarak neye göre ölçüm yapılıyor bazıları sizin dediğiniz gibi diyor bazıları ise vücut kitle indeksine göre olduğunu söylüyor bilginiz var mı acaba
Şöyle söyliyim boyunuzdan 100 çıkarıp 5 eklediğiniz senaryo doğru gibi. Ben ve benle beraber girenlerin hepsi söylediği boydan kısa çıktı ben 180im 177 çıktım kilom 80 çıktı bana sınırdasınız daha fazla kilo almayın dediler. boyumdan 100 çıkarınca 3 fazlam vardı yani.

Denizeeii

Denizeeii

HavaPersonel.Com
Selamlar herkese,

Merhabalar sizi bilgilendirip içinizi rahatlatmak istiyorum çünkü bu süreçte net bir bilgi alamamak insanı çok yoruyor. Ben bugün kurula girdim daha önceden kilodan ek süre verdikleri kişilerde gelip bizimle beraber tekrar boy kilo ölçümü yaptırdılar. Ek süre tanınacaktır size içinizi ferah tutun. Hayırlısı olsun

indigo11

indigo11

HavaPersonel.Com
Merhabalar sizi bilgilendirip içinizi rahatlatmak istiyorum çünkü bu süreçte net bir bilgi alamamak insanı çok yoruyor. Ben bugün kurula girdim daha önceden kilodan ek süre verdikleri kişilerde gelip bizimle beraber tekrar boy kilo ölçümü yaptırdılar. Ek süre tanınacaktır size içinizi ferah tutun. Hayırlısı olsun
Vücut kitle endeksine göre mi bakılıyor

L

lypeas

HavaPersonel.Com
Çok teşekkürler sabah boşuna gitmeyeceğim bilmek içimi rahatlattı.

llcxmbsll

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar lütfen biri bir yorumda bulunsun inanılmaz merak ediyorum. Bazı insanların kilosu ideal olsada kalça bacak kısmı daha yapılı olabiliyor, kilo ve boy oranında sorun yoksa buna dikkat etmezler değil mi? İşte ne bileyim alt bacak kısmının biraz daha kalın olması olumsuz bir etki bırakır mı?

R

rinkushi

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar lütfen biri bir yorumda bulunsun inanılmaz merak ediyorum. Bazı insanların kilosu ideal olsada kalça bacak kısmı daha yapılı olabiliyor, kilo ve boy oranında sorun yoksa buna dikkat etmezler değil mi? İşte ne bileyim alt bacak kısmının biraz daha kalın olması olumsuz bir etki bırakır mı?
Hayır vücudunuzun kalınlığı veya inceliği incelenmiyor, direkt olarak orada olan tartıya çıkıyorsunuz boyunuz ve kilonuz eş zamanlı ölçülüyor. Uygunsanız da sürece devam ediyorsunuz bölgesel yağlanmalara göre bir ayrım söz konusu değil

Denizeeii

Denizeeii

HavaPersonel.Com
Hayır merak etme böyle bir şey söz konusu değil eğer görüntü olarak çok abez bir durum yoksa böyle bir şey olmaz.

llcxmbsll

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
Çok teşekkür ederim kızlar yolunuz açık olsuuun

hacerzcnn

hacerzcnn

HavaPersonel.Com
Birşey sorucam mülakata girenler boyunuz ayakkabı dahil mi ölçülüyor yoksa çıkartıyor musunuz ?

A

Aleynaogun

HavaPersonel.Com
Ayın 18ine kurul Mülakatı maili aldım eksik kilom var 4 kilo. Ne kadar süre veriyorlar acaba bilgisi olan varmı?

Konuyu okuyanlar;