lotpractis

Üye
28 Ağu 2023
3
1
0
Selamlar herkese,

1 Ekim yani yarın boy kilo ölçümünün de olduğu mülakata gireceğim boyum 186 ve 95 kiloyum herkesin söylediğine göre uygun gözükmemekteyim. Fakat orada belirli bir süre verme ihtimalleri var mıdır bununla ilgisi olan biri cevap verebilirse çok memnun olurum

Selamlar herkese,

1 Ekim yani yarın boy kilo ölçümünün de olduğu mülakata gireceğim boyum 186 ve 95 kiloyum herkesin söylediğine göre uygun gözükmemekteyim. Fakat orada belirli bir süre verme ihtimalleri var mıdır bununla ilgisi olan biri cevap verebilirse çok memnun olurum
kilonuz fazla,15 gün kadar süre tanıyacaklardır. boyunuzdan 100 çıkarıp 5 ekleseniz bile fazla geliyor.

Tam olarak neye göre ölçüm yapılıyor bazıları sizin dediğiniz gibi diyor bazıları ise vücut kitle indeksine göre olduğunu söylüyor bilginiz var mı acaba
Şöyle söyliyim boyunuzdan 100 çıkarıp 5 eklediğiniz senaryo doğru gibi. Ben ve benle beraber girenlerin hepsi söylediği boydan kısa çıktı ben 180im 177 çıktım kilom 80 çıktı bana sınırdasınız daha fazla kilo almayın dediler. boyumdan 100 çıkarınca 3 fazlam vardı yani.

Selamlar herkese,

Merhabalar sizi bilgilendirip içinizi rahatlatmak istiyorum çünkü bu süreçte net bir bilgi alamamak insanı çok yoruyor. Ben bugün kurula girdim daha önceden kilodan ek süre verdikleri kişilerde gelip bizimle beraber tekrar boy kilo ölçümü yaptırdılar. Ek süre tanınacaktır size içinizi ferah tutun. Hayırlısı olsun

Merhabalar sizi bilgilendirip içinizi rahatlatmak istiyorum çünkü bu süreçte net bir bilgi alamamak insanı çok yoruyor. Ben bugün kurula girdim daha önceden kilodan ek süre verdikleri kişilerde gelip bizimle beraber tekrar boy kilo ölçümü yaptırdılar. Ek süre tanınacaktır size içinizi ferah tutun. Hayırlısı olsun
Vücut kitle endeksine göre mi bakılıyor

Çok teşekkürler sabah boşuna gitmeyeceğim bilmek içimi rahatlattı.

• Like
Tepkiler: Denian
Arkadaşlar lütfen biri bir yorumda bulunsun inanılmaz merak ediyorum. Bazı insanların kilosu ideal olsada kalça bacak kısmı daha yapılı olabiliyor, kilo ve boy oranında sorun yoksa buna dikkat etmezler değil mi? İşte ne bileyim alt bacak kısmının biraz daha kalın olması olumsuz bir etki bırakır mı?

Arkadaşlar lütfen biri bir yorumda bulunsun inanılmaz merak ediyorum. Bazı insanların kilosu ideal olsada kalça bacak kısmı daha yapılı olabiliyor, kilo ve boy oranında sorun yoksa buna dikkat etmezler değil mi? İşte ne bileyim alt bacak kısmının biraz daha kalın olması olumsuz bir etki bırakır mı?
Hayır vücudunuzun kalınlığı veya inceliği incelenmiyor, direkt olarak orada olan tartıya çıkıyorsunuz boyunuz ve kilonuz eş zamanlı ölçülüyor. Uygunsanız da sürece devam ediyorsunuz bölgesel yağlanmalara göre bir ayrım söz konusu değil

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.