kurula giden arkadaşlar bilgilendirebilir mi, mülakat zamanı sakallı gelen oldu mu hiç.
Evet oldu ve uyarı aldılar. :) benden söylemesi bu işi yapmanın yegane kuralı dış görünüş. Kızlar kesinlikle kısa etekle gitmemeli. Erkekler Mutlaka takım ve kravat olmalı. Düşünün o kadar kravat sız insan geliyor ki orada yardımcı olan insanlar kravat veriyor size. İnsanların çoğu zaten ingilizce ve kilodan eleniyor. Zayıf olmak dahil buna. Yada git sonra gel deniyor aşırı değilse. Balık etli yada kaslı olmanız birşey ifade etmiyor. Kilo ve boy endeksi öenmli. Kafanıza göre iş yapmayın uydurmayın. Kural neyse o.

Evet oldu ve uyarı aldılar. :) benden söylemesi bu işi yapmanın yegane kuralı dış görünüş. Kızlar kesinlikle kısa etekle gitmemeli. Erkekler Mutlaka takım ve kravat olmalı. Düşünün o kadar kravat sız insan geliyor ki orada yardımcı olan insanlar kravat veriyor size. İnsanların çoğu zaten ingilizce ve kilodan eleniyor. Zayıf olmak dahil buna. Yada git sonra gel deniyor aşırı değilse. Balık etli yada kaslı olmanız birşey ifade etmiyor. Kilo ve boy endeksi öenmli. Kafanıza göre iş yapmayın uydurmayın. Kural neyse o.
bu kadar gergin olmayin erken yaşlanırsınız. :)

Gergin ? Anlamadım. Bu arada kilonuz azsa dert etmeyin uzun sürdüğü için size zaman tanıyacaklardır. Aşırı kilo eksiğiniz yoksa eğer.
kizdiniz gibi geldi de sakal sorusunu soran arkadasa. saka yollu cevap vermek istedim. asiri eksigim yok ama ya sinirdan eksigim ya da tamim. bu beni daha cok korkutuyor

kizdiniz gibi geldi de sakal sorusunu soran arkadasa. saka yollu cevap vermek istedim. asiri eksigim yok ama ya sinirdan eksigim ya da tamim. bu beni daha cok korkutuyor
ben kızdı gibi almadım cevabı aksine o ortamdaki gözlemlerni aktardığı için mutlu oldum. sakal sorusu da kuaförlük de yaptığım için buradaki imajımı da dişündüğümden sordum. kesmekten tabiki gocunmam. arkadaşa da fikrini paylaştığı için teşekkür ederim

ben kızdı gibi almadım cevabı aksine o ortamdaki gözlemlerni aktardığı için mutlu oldum. sakal sorusu da kuaförlük de yaptığım için buradaki imajımı da dişündüğümden sordum. kesmekten tabiki gocunmam. arkadaşa da fikrini paylaştığı için teşekkür ederim
Sakal olmamasın sebebi dövmeler ve aknelere bakıyorlar. Bir nedeni var zaten çünkü saklayanlar olmuş.

Arkadaşlar benim kahkülüm var da kahkül herhangi gibi bir sıkıntı yaratır mı mülakatta ? Ya da kahküllü kabin memuru olabilir mi?

selam boy ve kilonuz neydi ve nasil gecti mulakatiniz? ben de eksigim de cok merak ediyorum eksik kilolar nasil yapiliyor
1 ay gibi bir süre verdiler kilo almam için. Kilo alıp tekrar gittim. Boyum normalde 165 ama 2 cm kısa 163 çıktı kilom 50,40 idi. Biraz minyon birisiyim. Kilo almama rağmen sınırdasın 2 kilo daha almalısın dediler. Mülakata şartlı olarak devam edebilirsin ama eğer olursa eğitimin sonuna kadar 2 kilo daha al. Bütün aşamaları tamamladım şuan mail bekliyorum. Kasım 19da katılmıştım mülakata

1 ay gibi bir süre verdiler kilo almam için. Kilo alıp tekrar gittim. Boyum normalde 165 ama 2 cm kısa 163 çıktı kilom 50,40 idi. Biraz minyon birisiyim. Kilo almama rağmen sınırdasın 2 kilo daha almalısın dediler. Mülakata şartlı olarak devam edebilirsin ama eğer olursa eğitimin sonuna kadar 2 kilo daha al. Bütün aşamaları tamamladım şuan mail bekliyorum. Kasım 19da katılmıştım mülakata
cok tesekkurler. 1 ay sonraki randevunuzu o an mi olusturup verdiler daha sonra mi mail geldi? ve nasil kilo aldiniz acaba

cok tesekkurler. 1 ay sonraki randevunuzu o an mi olusturup verdiler daha sonra mi mail geldi? ve nasil kilo aldiniz acaba
O an verdiler. Not etmemi söylediler herhangi bir mail gelmiyecek bir daha dediler. Kilo almaya gelince asla kilo tutan bir vucudum yok yıllardır bundan muzdaripim. İştah açsın diye birkaç ilaç kullandım. Tok karnına muz, bal, yulaf, fındık, bebe bisküvisi, süt kariştırıp sıvı halde tükettim. Zar zor aldım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.