Pozisyon veya İlan Adı
THY Cadet Pilot
Sağlık ön değerlendirmesi daveti herkese geliyor, sürecin olumlu veya olumsuz olacağı anlamına gelmiyor. Gördüğüm kadarıyla genel olarak retler daha hızlı gönderilirken kabullerin gönderilmesi çok daha uzun sürebiliyor. Bu başlıkta 50-60 gün bekleyenler olmuştu. Ben de 20 Ağustos'ta girdim ve olumlu e-postasını 2-3 gün önce aldım. Biliyorum zor ama sonuçlar üzerine fazla düşünmemenizi ve aktif bir bekleme sürecine girmemenizi tavsiye ederim. Ben öyle yaptım ve hayli yorucu oldu. :)

Bu arada imkanınız varsa ön değerlendirmeye de kesin gidin derim. Engel oluşturan bir durum varsa boşa kurul sonucunu beklememiş & class-1'e para vermemiş olursunuz.
Öncelikle hayırlı olsun. Çok yakın zamanda bende kurula gireceğim genel olarak neler tavsiye edersiniz? İngilizce konusu bende biraz stres yaratıyor sizin tecrübeniz bu konuda nasıldı öğrenmek istiyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

Selamlar,

Önceki gönderilerden anladığım kadarıyla sizin ve bizim kurul sonuçlarımızı aynı partide açıklayabilirler. O yüzden siz daha az bekleyeceksiniz diye düşünüyorum 😊
Selamlar, kuruldan haber var mı? Hem yeni filoda imzayı attı acaba sıra eylül sonu ekim başında girenlere mi geliyor?🙂

Öncelikle hayırlı olsun. Çok yakın zamanda bende kurula gireceğim genel olarak neler tavsiye edersiniz? İngilizce konusu bende biraz stres yaratıyor sizin tecrübeniz bu konuda nasıldı öğrenmek istiyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Genel olarak CRM bireysel mülakatına hazırlanır gibi hazırlanmanızı ve bol bol havacılık içeriği tüketmenizi öneririm. Kendinizi iyice tanıyın, güzel örnekler bulun, mesleğin artılarını eksilerini, motivasyonunuzu net bir şekilde anlatın ve her şeyden önemlisi sakin kalın. Çevirmen olduğum için İngilizce için çok bir yorum yapamayacağım ama mülakatın %10'u falan İngilizceydi, orada da aşırı iyi konuşma beklentisi yok. Akıcı bir şekilde iletişim kurabildikten sonra kimse sizin İngilizce bilginizi ölçmeye çalışmıyor. Bol şans, umarım geçersiniz. :)

• Like
Tepkiler: gunes
Dalıp yanlış yazmışım. Mülakatın %90'ı falan Türkçeydi, en sonda çok kısa bir bölümü İngilizceydi. Orası da dediğim gibi çok zor değildi.

• Like
Tepkiler: gunes
Teşekkür ederim. Genel olarak CRM bireysel mülakatına hazırlanır gibi hazırlanmanızı ve bol bol havacılık içeriği tüketmenizi öneririm. Kendinizi iyice tanıyın, güzel örnekler bulun, mesleğin artılarını eksilerini, motivasyonunuzu net bir şekilde anlatın ve her şeyden önemlisi sakin kalın. Çevirmen olduğum için İngilizce için çok bir yorum yapamayacağım ama mülakatın %90'ı falan İngilizceydi, orada da aşırı iyi konuşma beklentisi yok. Akıcı bir şekilde iletişim kurabildikten sonra kimse sizin İngilizce bilginizi ölçmeye çalışmıyor. Bol şans, umarım geçersiniz. :)
Çok teşekkür ederim önerileriniz için.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.