Pozisyon veya İlan Adı
THY Cadet Pilot
157.filo 16.aralıkta kurulacak, tamamlandı mı bilmiyorum. Benim sürecim aşağıdaki gibi
  1. 8 ağustos pace
  2. 8 eylül crm
  3. 14 ekim kurul
  4. 10 kasım ön sağlık (aynı anda kurula girdiklerime göre 3 hafta kadar geç girmek durumunda kaldım.)
  5. 13 kasım kurul sonucu
  6. 18 kasım işe giriş muayanesi
  7. 20 kasım işe giriş muayenesi onayı
  8. 27 kasım iş teklifi
  9. 16 aralık imza

157.filo 16.aralıkta kurulacak, tamamlandı mı bilmiyorum. Benim sürecim aşağıdaki gibi
  1. 8 ağustos pace
  2. 8 eylül crm
  3. 14 ekim kurul
  4. 10 kasım ön sağlık (aynı anda kurula girdiklerime göre 3 hafta kadar geç girmek durumunda kaldım.)
  5. 13 kasım kurul sonucu
  8. 27 kasım iş teklifi
  9. 16 aralık imza
157. Filo hakkında online olup olmayacağı konusunda bir bilginiz var mıdır?

1. 8 ağustos pace
  2. 8 eylül crm
  3. 14 ekim kurul
  5. 13 kasım kurul sonucu
  8. 27 kasım iş teklifi
  9. 16 aralık imza
Detaylı bilgi için teşekkür ederiz.

157. Filonun tamamlanıp tamamlanmadığına dair yeni bir haber aldınız mı?

Ayrıca yukarıdaki arkadaşın da sorduğu gibi, online olup olmaması konusuna dair bir bilginiz var mı?

Detaylı bilgi için teşekkür ederiz.

157. Filonun tamamlanıp tamamlanmadığına dair yeni bir haber aldınız mı?

Ayrıca yukarıdaki arkadaşın da sorduğu gibi, online olup olmaması konusuna dair bir bilginiz var mı?
ne zaman kurula girdiniz hocam acaba

Class 1 Teslimini (İşe giriş muayenesi) Kasım sonunda halloldu. Şu an hem kurulu hem de işe giriş muayenesi sonucunu bekliyorum. Sizde durumlar nasıl?
Ben de 5 kasımda kurula girdim, ön sağlıktan sonra ek tetkik verdim fakat henüz bir geri dönüş yapılmadı ben de beklemedeyim hem kurul hem de ön sağlık sonucu için.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.