Arkadaşlar merhaba 26 Ağustos'ta ingilizce ve kurul mülakatına Adana'da girdim hala olumlu yada olumsuz bir mail gelmedi bana aynı durumda olan var mı insan kaynakları departmanına başvurmuştum

İnsanlar birim mülakatına girdiler, mail atmayı deneyin isterseniz ama birim mülakatları da yapılalı 15 günü geçti sanırım

Birim mülakatına bile girildi sonuç bekleniyor siz iletişime geçin isterseniz bu kadar uzun sürmemesi lazımdı

Birim mülakatı için haftaya açıklama gelir diye düşünüyorum emin degilim ama bence çok uzatmazlar

• Like
Tepkiler: hayaliolanbiri
Umarım en kısa sürede açıklarlar😂 hala birim mülakatları devam ediyor mu acaba bilmiyorum. eğer ediyorsa biraz daha zaman alacaktır maalesef

• Like
Umarımm. İçimden bir ses ekim ayının ilk haftası diyor ama çok güvenilir bir ses mi bilemedim :/ 😂
ben de ilk haftası diye düşünüyorum:/. yarın bile olabilir cünkü kimine eylül sonu ekim başı denilmiş. tahminen birimin ihtiyaçlarına göre ortalama kaç kişi alacakları hakkında bilgisi olan var mı acaba?

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.