Birim mülakatından sonra kabul edilmeme gibi bir durum olur mu acaba yaa artık kesin diye bakabilir miyiz yoksa ?

Birim mülakatından sonra kabul edilmeme gibi bir durum olur mu acaba yaa artık kesin diye bakabilir miyiz yoksa ?
Bilmiyorum ben de onu merak ediyorum bu arada bana da online mülakat için 25 Eylül tarihi verildi. Kurul ve ingilizce mülakatı son olacak gibi bisey konuşulmuştu sanki ama net emin değilim. Bunun tanışma toplantısı havasında geçmesini bekliyorum inşallah öyle olur güzel geçer hepimiz için 🙃☺️🙏

Bilmiyorum ben de onu merak ediyorum bu arada bana da online mülakat için 25 Eylül tarihi verildi. Kurul ve ingilizce mülakatı son olacak gibi bisey konuşulmuştu sanki ama net emin değilim. Bunun tanışma toplantısı havasında geçmesini bekliyorum inşallah öyle olur güzel geçer hepimiz için 🙃☺️🙏
İnşallah öyledir 🙏🏻😊

Sosyal ve İdari İşler Başkanlığı, Kalite ve Güvence Başkanlığından mülakat daveti alan var mı acaba ? buna göre başka bir firmayla görüşmemi sonuçlandırmam gerek.

teknik başkanlık tarafında yürütülen operasyonlar hakkında bilgisi olan var mi acaba? görevler neler, bakım/onarım gibi mühendislik disiplinleri mi yoksa operasyonlarla ilgili işler mi yürütülüyor?

teknik başkanlık tarafında yürütülen operasyonlar hakkında bilgisi olan var mi acaba? görevler neler, bakım/onarım gibi mühendislik disiplinleri mi yoksa operasyonlarla ilgili işler mi yürütülüyor?
Birim mülakat daveti aldınız mı ? Birde mezuniyet bölümünüz nedir ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.