Pozisyon veya İlan Adı
Ramps
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bugün sağlık muayenesine girdim o kadar çok zorlamadı kadın hekim görme testi ağırlıklı yaptı evrakları ve e devleti kontrol etti sonrasında evrakları teslim ettim şuan için eğitim haberi bekliyorum

Evet evrak tesliminde ki kontrol sağlayan kişi bu hafta içi eğitim için sms gelir eğitim için arayana kadar varolan işinizden ayrılmayın dedi eğitim için haber geldiğinde anlayın ki işe alındınız dedi
Tamamdır hocam aranıcakmıyız mesajmı gelicek orayı tam anlayamamıştım saolun

Evet öncr SMS geliyor bizimle calisirmisin diye kabul ediyorsun link geliyor dolduruyorsun formu sonra seni mülakata davet ediyorlar toplu mülakata giriyorsun geçersen birebir mülakata alıyorlar orda kendini güzel tanitman lazım sana doncez diyorlar ertesi gün bir msj daha geliyor mulakatiniz olumlu sonuclandi diye bu sefer evrak lar ve sağlık muayenesi istiyor komple 2 gün sonraya gün veriyor 2 gün içinde bütün evraklari yapıp DTM de doktor muayenesine giriyorsun extradan e nabizina bütün geçmişine bakiyor hastalık varmı diye sonrasında seni aşağıya yolluyor bütün evraklari teslim ediyorsun ordaki memur sana sana dönüş yapicaz diyor ama bir tarih bir gün vermiyor ben 4 ağustostan beri bekliyorum olumlumu olumsuz mu hiç bir bilgim yok msj olarakta dönüş saglanmadi acaba msj geri dönüş alan oldumu arakadaslar iş burda tıkandı elendim diye düşünmeye başladım artık lütfen sonrasında msj alan varsa bilgi versin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.