Sizede olumluysa buhafta içi eğitim için sms gelir dendimiBugün sağlık muayenesine girdim o kadar çok zorlamadı kadın hekim görme testi ağırlıklı yaptı evrakları ve e devleti kontrol etti sonrasında evrakları teslim ettim şuan için eğitim haberi bekliyorum
Renk körlüğüm var işe girmemde sakıncasi varmıBugün sağlık muayenesine girdim o kadar çok zorlamadı kadın hekim görme testi ağırlıklı yaptı evrakları ve e devleti kontrol etti sonrasında evrakları teslim ettim şuan için eğitim haberi bekliyorum
Evet evrak tesliminde ki kontrol sağlayan kişi bu hafta içi eğitim için sms gelir eğitim için arayana kadar varolan işinizden ayrılmayın dedi eğitim için haber geldiğinde anlayın ki işe alındınız dediSizede olumluysa buhafta içi eğitim için sms gelir dendimi
Renk körlüğü testini de yapıyorlar büyük ihtimal bırakırlar hocam ama tabi hekim daha iyi bilirRenk körlüğüm var işe girmemde sakıncasi varmı
Tamamdır hocam aranıcakmıyız mesajmı gelicek orayı tam anlayamamıştım saolunEvet evrak tesliminde ki kontrol sağlayan kişi bu hafta içi eğitim için sms gelir eğitim için arayana kadar varolan işinizden ayrılmayın dedi eğitim için haber geldiğinde anlayın ki işe alındınız dedi
Hayirlisi olsun hocam işinizde basarilar biz galiba ocaga kaldik yeniden basvuru yapacagiz bize daha gelmez diye dusunuyorumBugün sağlık muayenesine girdim o kadar çok zorlamadı kadın hekim görme testi ağırlıklı yaptı evrakları ve e devleti kontrol etti sonrasında evrakları teslim ettim şuan için eğitim haberi bekliyorum
Aynen galiba...Bi biz mi kaldık acabaHayirlisi olsun hocam işinizde basarilar biz galiba ocaga kaldik yeniden basvuru yapacagiz bize daha gelmez diye dusunuyorum
Görme testinde ne kadar görebilmek gerekiyor astigmat miyopRenk körlüğü testini de yapıyorlar büyük ihtimal bırakırlar hocam ama tabi hekim daha iyi bilir
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.