Pozisyon veya İlan Adı
Ramps
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şahsi araç bırakabiliyor muyuz abi mülakat daveti geldi bana şimdi
Canosra hocam sizi biliyorum siz mulakat girmeden bu mesaji almistiniz ve ne zaman mulakat daveti geldi davet gelmeden once iş arayisiniz devam ediyor mu diye mesaj geldi mi vr geldiyse ne zaman geldi benle ayni anda basvurmuştuk ve mulakat ne zaman acaba mulakat girdinizde sey sorabilirsiniz ne diger kisilere elenen kisilere ne zaman mesaj gelecek diye sorabilir misiniz bizde bekliyoruz o yuzden

• Like
Tepkiler: canonsra ve zuzu72
Canosra hocam sizi biliyorum siz mulakat girmeden bu mesaji almistiniz ve ne zaman mulakat daveti geldi davet gelmeden once iş arayisiniz devam ediyor mu diye mesaj geldi mi vr geldiyse ne zaman geldi benle ayni anda basvurmuştuk ve mulakat ne zaman acaba mulakat girdinizde sey sorabilirsiniz ne diger kisilere elenen kisilere ne zaman mesaj gelecek diye sorabilir misiniz bizde bekliyoruz o yuzden
Hocam merhaba bugün ilk anket sms geldi iş arayışınız devam ediyor mu diye sabah evet işaretledim profil fotoğrafı yükledim Linkedin hesabımı yükledim akşam 18 gibi de perşembe gününe randevu geldi yani aynı gün sms alıp aynı günün akşamına 2 gün sonraya mülakat daveti aldım

Ben umudu kesmiştim foruma bile girmiyordum artık hocam size de gelecek sürecin başından beri beraber bekliyoruz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.