Pozisyon veya İlan Adı
Ramps
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

canonsra

Üye
9 Ocak 2026
197
105
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar az önce hrpeak isimli sms aldım

Sn …….
Turkish Ground Services is basvuru surecinize iliskin is arayisiniz devam ediyorsa, lutfen asagidaki kisa anketi doldurunuz. Tesekkur ederiz.

Giris kodu: ***

Sms tıkladığımda direkt üye girişi gibi Tcm ile girdi profil fotoğrafı yükletilen alan iş arayışı devam edip etmediği anket ve istersen linkedn profili ekleme butonu var size böyle sms geldi mi? Nedir bu hrpeak nedir bir de

B050

Geçen hafta persembe size gelen mesaj geldi aynisi, persembe okeyledim cuma mulakat davet mesaji geldi pazartesi icin dun girdim mulakata

Önce toplu mulakata aliyorlar herkesi işi anlatiyor tanimi maaşi vs, baya zor oldugundan bahsediyor siyasi dövmesi olan, mahkeme olanlarin ayrilmasini istiyor 20 kisiydik 10 kisi orda ayrildi. Sonra birebir mulakata aldilar birebir mulakattata kendini tanit is deneyimlerin okadar

Önce toplu mulakata aliyorlar herkesi işi anlatiyor tanimi maaşi vs, baya zor oldugundan bahsediyor siyasi dövmesi olan, mahkeme olanlarin ayrilmasini istiyor 20 kisiydik 10 kisi orda ayrildi. Sonra birebir mulakata aldilar birebir mulakattata kendini tanit is deneyimlerin okadar
Osman maaş ne dediler

Sayın Adayımız,

Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi ve operasyon pozisyonlarımıza yapmış olduğunuz başvuru için teşekkür ederiz.

Bölgesel gelişmelerin havacılık operasyonları ve personel planlamaları üzerindeki etkileri doğrultusunda, ilgili pozisyonlara yönelik istihdam ihtiyaçlarımız yeniden değerlendirilmiştir. Bu kapsamda, mevcut dönemde planlanan istihdam sayılarında güncellemeye gidilmiş olup yeterli personel sayısına ulaşıldığından istihdam süreçleri durdurulmuştur.
İlerleyen dönemlerde açılabilecek ilanlarımızı takip ederek uygun pozisyonlara yeniden başvuru yapabilir, şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, kariyer yolculuğunuzda başarılar dileriz.

Arkadaşlar birşey soracağım bu smsi aldıktan sonra mı geldi mülakat daveti?

Sayın Adayımız,

Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi ve operasyon pozisyonlarımıza yapmış olduğunuz başvuru için teşekkür ederiz.

Bölgesel gelişmelerin havacılık operasyonları ve personel planlamaları üzerindeki etkileri doğrultusunda, ilgili pozisyonlara yönelik istihdam ihtiyaçlarımız yeniden değerlendirilmiştir. Bu kapsamda, mevcut dönemde planlanan istihdam sayılarında güncellemeye gidilmiş olup yeterli personel sayısına ulaşıldığından istihdam süreçleri durdurulmuştur.
İlerleyen dönemlerde açılabilecek ilanlarımızı takip ederek uygun pozisyonlara yeniden başvuru yapabilir, şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, kariyer yolculuğunuzda başarılar dileriz.

Arkadaşlar birşey soracağım bu smsi aldıktan sonra mı geldi mülakat daveti?
Evet bana da öyle sms gelmişti bugün böyle bir sms aldım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.