Florya hastanesi ile görüştüm TGS için sağlık belgeleri 800tl dediler düşünen arkadaşlar için farklı görüştüğüm yerlerin biri 900 diğeri 1000₺

• Like
Tepkiler: admin
arkadaşlar geçen sene arkadaşım yer hizmetleri için girerken topkapı tıp merkezindeki alan akademi iş sağlığı kurumunda yaptırmıştı tüm testleri, ben de o sebeple arayıp sordum bütün testleri 900 tlye yapıyorlar zeytinburnunda cevizlibağ metrobüs durağının orada ve 1 saat içinde çıkıyormuş testler. bana bu şekilde bilgi verdiler bilginiz olsun🙏🏼

• Like
Tepkiler: admin
arkadaşlar geçen sene arkadaşım yer hizmetleri için girerken topkapı tıp merkezindeki alan akademi iş sağlığı kurumunda yaptırmıştı tüm testleri, ben de o sebeple arayıp sordum bütün testleri 900 tlye yapıyorlar zeytinburnunda cevizlibağ metrobüs durağının orada ve 1 saat içinde çıkıyormuş testler. bana bu şekilde bilgi verdiler bilginiz olsun🙏🏼
buraya daha yakın olanlar tercih edebilir, ben öyle yapacağım

Arkadaşlar sağlık raporunu istanbul avcılar florya hastanesinden almanızı öneririm hem orası tgs ile anlaşmalı fiyat olarakta çok yüksek meblağlar isticeklerini sanmıyorum testleride gün içinde yapıyorlar sonuçlanıyor konum olarakta küçükçekmece askerlik şubesinin 200-300 metre ilersinde ibb metrobüs durağına 5 dk yürüme mesafesinde
Hangi testleri istiyorlar acaba checkup gibi birsey mi? Bugun sinavda kapida birini duydum ameliyattan dolayo elediler beni diyordu

Arkadaşlar sağlık raporunu istanbul avcılar florya hastanesinden almanızı öneririm hem orası tgs ile anlaşmalı fiyat olarakta çok yüksek meblağlar isticeklerini sanmıyorum testleride gün içinde yapıyorlar sonuçlanıyor konum olarakta küçükçekmece askerlik şubesinin 200-300 metre ilersinde ibb metrobüs durağına 5 dk yürüme mesafesinde
Bu arada yerinde sinavdan ne kadar sonra cevap gelir bilginiz var mi?

Siz bugün yerinde sınava girdiniz dimi hiç orda duyum aldınız mı istanbul için yerinde sınavlar devam edicekmiymiş smsler falan devam etcekmiymiş online sınava girip bekleyen çok kişi var
Yok hicbirsey demediler onunla ilgili bi gorevliye sordum ne zaman aciklanir diye 1 ya da 2 hafta dedi ama bilmiyorum acaba baska birilerine de bilgi verdiler mi merak etmsitim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.