Merhabalar, öncelikle tebrik ederim. Olumlu dönüş alan arkadaşların içerisinde aktif çalışan, son 30 günde sigorta girişi olan var mı acaba? Halihazırda çalışıyor olmak olumsuz etkiler mi? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Merhaba, bu inanılmaz önemli bir konu. Şuanda aktif bir iş hayatım var. Ben daha dönüş almadım ama olumlu bir dönüşte yarın eğitime gelin derlerse böyle bir imkanım yok. Bugün istifa etsem bile 15 gün ihbar süresi oluyor doğal olarak. Umarım bu bir sorun teşkil etmez ve çalışanlar için ayrı bir politikaları vardır. Bu beni aşırı derecede endişelendiriyor şuanda. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhaba, bu inanılmaz önemli bir konu. Şuanda aktif bir iş hayatım var. Ben daha dönüş almadım ama olumlu bir dönüşte yarın eğitime gelin derlerse böyle bir imkanım yok. Bugün istifa etsem bile 15 gün ihbar süresi oluyor doğal olarak. Umarım bu bir sorun teşkil etmez ve çalışanlar için ayrı bir politikaları vardır. Bu beni aşırı derecede endişelendiriyor şuanda. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Kurul mülakatına ne zaman girmiştiniz siz

Aynı sekılde bende calısıyorum ve denildigi gibi yarın egitim derlerse benımde istifa durumum cok sıkıntı olcak ama bence suan aktif calısan kımseye donus yapmamıslar

Aynı sekılde bende calısıyorum ve denildigi gibi yarın egitim derlerse benımde istifa durumum cok sıkıntı olcak ama bence suan aktif calısan kımseye donus yapmamıslar
Diğer forumların birinde 30 gün sigortası olmayanlar öncelikli değerlendirilecek gibi bir yorum yapılmış. Ancak doğruluğu nedir bilmiyorum. Ama erkek arkadaşımın da mülakatı iyi geçti ve aktif bir çalışma hayatı yok ona da dönüş yapılmadı. Neye göre dönüş yapılıyor bilmiyorum. Umarım çalıştığımız için bir olumsuz sonuç almayız bu beni çok strese soktu.

• Like
Tepkiler: Aviationloverbravo
Diğer forumların birinde 30 gün sigortası olmayanlar öncelikli değerlendirilecek gibi bir yorum yapılmış. Ancak doğruluğu nedir bilmiyorum. Ama erkek arkadaşımın da mülakatı iyi geçti ve aktif bir çalışma hayatı yok ona da dönüş yapılmadı. Neye göre dönüş yapılıyor bilmiyorum. Umarım çalıştığımız için bir olumsuz sonuç almayız bu beni çok strese soktu.
Bence grup grup çağırma olur. Çünkü aktif olarak çalışmayıp henüz dönüş almayanlar da var.

Ben mülakattan sonra yöneticimle durumu konuştum, ne zaman çağıracakları belli değil ancak olumlu dönüş olursa işten çıkacağım haberiniz olsun, eğer önüme ihbar engeli çıkacaksa şimdiden istifamı verebilirim dedim. Ben bunu söyledikten sonra sorun olmayacağını istediğim zaman çıkabileceğimi söyledi. 19 şubatta kurul mülakatına girdim ama henüz dönüş olmadı. Aktif çalışanlardan kimse bana dönüş yapıldı demedi sanırım bu sebeple henüz dönüş yapmadılar.

• Like
Tepkiler: Nurellamm
Yarın eğitime gidecek arkadaşlar bilgi alabilirler mi, tüm olumlu dönüşler yapılmış mı yoksa kademe olarak mı ilerleniyor diye. Haber bekleyen daha bir sürü insan var en azından bu şekilde bilgilenmiş oluruz.
tgs o konuda fazla tolerans tanımıyor çünkü eğtime başladığınız gibi sigortanızı başlatıyorlar ihbar süresini çalıştığınız şirtketin size kolaylık sağlaması lazım olumlu sonuç alırsanız çalıştığınız şirketin o ihbar süresini çalıştırmaması için orta yolu bulmanız lazım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.