Yolcu hizmetleri degilmi sizinMerhaba herkesi tebrik ederim sonrasında beni aradılar SMS ten sonra yarın sekizde eğitime katılın dediler ama istenilen testleri cumartesi teslim etmemiz lazım anlaşmalı bir kurum var mı birinci sorum ikinci sorum da yarın eğitime gidersek ne ara kan verebileceğiz yarın dede eğitimi ama ben mi yanlış anladım acaba
Aynı şekilde beni de sonradan arayıp yarın eğitime çağırdılar. Eğitimin 15 gün süreceğini, istenilen testleri bu süre içerisinde teslim edebileceğimi söylediler. Yani anladığım kadarıyla cumartesi son gün değil. Yarın daha detaylı bilgi verirler muhtemelen.Merhaba herkesi tebrik ederim sonrasında beni aradılar SMS ten sonra yarın sekizde eğitime katılın dediler ama istenilen testleri cumartesi teslim etmemiz lazım anlaşmalı bir kurum var mı birinci sorum ikinci sorum da yarın eğitime gidersek ne ara kan verebileceğiz yarın dede eğitimi ama ben mi yanlış anladım acaba
Yolcu hizmetleriYolcu hizmetleri degilmi sizin
Yarın saat 8'de sınav olduğumuz yere gideceğiz dimi? Kılık kıyafet nasıl olacak acabaAynı şekilde beni de sonradan arayıp yarın eğitime çağırdılar. Eğitimin 15 gün süreceğini, istenilen testleri bu süre içerisinde teslim edebileceğimi söylediler. Yani anladığım kadarıyla cumartesi son gün değil. Yarın daha detaylı bilgi verirler muhtemelen.
Tamam şimdi anladım apron eğitimidir o adli sicil istemişlerdi Ya hayırlı olsunYolcu hizmetleri
Mülakata ne zaman girmiştiniz, birde istanbulda süreç daha hızlı ilerliyor sanki, ben izmirde 16 şubatta girdim mülakata ama henüz bilgi gelmediMerhaba herkesi tebrik ederim sonrasında beni aradılar SMS ten sonra yarın sekizde eğitime katılın dediler ama istenilen testleri cumartesi teslim etmemiz lazım anlaşmalı bir kurum var mı birinci sorum ikinci sorum da yarın eğitime gidersek ne ara kan verebileceğiz yarın dede eğitimi ama ben mi yanlış anladım acaba
Tebrikler ayni sekilde benide arayip yarin sa ah 8 de egitime katilip katilamicagimi sordular bende saglik tetkikleri icin nasıl yapacagimi sordugumda yarin buraya geldiginizde detayli bilgi verirler dendiMerhaba herkesi tebrik ederim sonrasında beni aradılar SMS ten sonra yarın sekizde eğitime katılın dediler ama istenilen testleri cumartesi teslim etmemiz lazım anlaşmalı bir kurum var mı birinci sorum ikinci sorum da yarın eğitime gidersek ne ara kan verebileceğiz yarın dede eğitimi ama ben mi yanlış anladım acaba
Babada aynısını dediler ben de sağlık testleri için aradıklarında yarın sabah eğitime çağırıldığı mi ve testleri ne zaman yapacağımi bilemediğimi söyledim. Eğitim iptal önce bunları vermeniz gerekiyor dediler. Anlaşmalı bir yer yokmuş fakat Florya hastanesinin daha uygun fiyat verdiğini duymuşlar sadeceMerhaba herkesi tebrik ederim sonrasında beni aradılar SMS ten sonra yarın sekizde eğitime katılın dediler ama istenilen testleri cumartesi teslim etmemiz lazım anlaşmalı bir kurum var mı birinci sorum ikinci sorum da yarın eğitime gidersek ne ara kan verebileceğiz yarın dede eğitimi ama ben mi yanlış anladım acaba
Florya hastanesine gideceğim ben öyle dediler uygun fiyat verdiğini duyduk dediler. Ve eğitime gitmemem gerektiğini söylediler bu testler olmadanMerhaba herkesi tebrik ederim sonrasında beni aradılar SMS ten sonra yarın sekizde eğitime katılın dediler ama istenilen testleri cumartesi teslim etmemiz lazım anlaşmalı bir kurum var mı birinci sorum ikinci sorum da yarın eğitime gidersek ne ara kan verebileceğiz yarın dede eğitimi ama ben mi yanlış anladım acaba
Benim yok son 30 gündür sigortamArkadaslar halihazırda calısıyor musunuz yoksa sigorta girisiniz yokmu cvp verebılır mısınz