admin

Yönetici
Admin
31 Tem 2023
3,018
3,088
560
TGS Yolcu Hizmetleri Memuru Olumlu Sonuç alanlar bu başlık altından birbirlerine bilgi verebilirler.

Hepinizi tebrik ederim.

Merhaba herkesi tebrik ederim sonrasında beni aradılar SMS ten sonra yarın sekizde eğitime katılın dediler ama istenilen testleri cumartesi teslim etmemiz lazım anlaşmalı bir kurum var mı birinci sorum ikinci sorum da yarın eğitime gidersek ne ara kan verebileceğiz yarın dede eğitimi ama ben mi yanlış anladım acaba

• Like
Tepkiler: Ezgidmrts
Merhaba herkesi tebrik ederim sonrasında beni aradılar SMS ten sonra yarın sekizde eğitime katılın dediler ama istenilen testleri cumartesi teslim etmemiz lazım anlaşmalı bir kurum var mı birinci sorum ikinci sorum da yarın eğitime gidersek ne ara kan verebileceğiz yarın dede eğitimi ama ben mi yanlış anladım acaba
Yolcu hizmetleri degilmi sizin

Aynı şekilde beni de sonradan arayıp yarın eğitime çağırdılar. Eğitimin 15 gün süreceğini, istenilen testleri bu süre içerisinde teslim edebileceğimi söylediler. Yani anladığım kadarıyla cumartesi son gün değil. Yarın daha detaylı bilgi verirler muhtemelen.

Aynı şekilde beni de sonradan arayıp yarın eğitime çağırdılar. Eğitimin 15 gün süreceğini, istenilen testleri bu süre içerisinde teslim edebileceğimi söylediler. Yani anladığım kadarıyla cumartesi son gün değil. Yarın daha detaylı bilgi verirler muhtemelen.
Yarın saat 8'de sınav olduğumuz yere gideceğiz dimi? Kılık kıyafet nasıl olacak acaba

Arkadaşlar sağlık testlerini nerede yaptırabiliriz bilgisi olan var mı

Mülakata ne zaman girmiştiniz, birde istanbulda süreç daha hızlı ilerliyor sanki, ben izmirde 16 şubatta girdim mülakata ama henüz bilgi gelmedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.