Merhaba herkesi tebrik ederim sonrasında beni aradılar SMS ten sonra yarın sekizde eğitime katılın dediler ama istenilen testleri cumartesi teslim etmemiz lazım anlaşmalı bir kurum var mı birinci sorum ikinci sorum da yarın eğitime gidersek ne ara kan verebileceğiz yarın dede eğitimi ama ben mi yanlış anladım acaba
Tebrikler ayni sekilde benide arayip yarin sa ah 8 de egitime katilip katilamicagimi sordular bende saglik tetkikleri icin nasıl yapacagimi sordugumda yarin buraya geldiginizde detayli bilgi verirler dendi

Merhabalar, öncelikle tebrik ederim. Olumlu dönüş alan arkadaşların içerisinde aktif çalışan, son 30 günde sigorta girişi olan var mı acaba? Halihazırda çalışıyor olmak olumsuz etkiler mi? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

• Like
Tepkiler: canzuko
Merhaba herkesi tebrik ederim sonrasında beni aradılar SMS ten sonra yarın sekizde eğitime katılın dediler ama istenilen testleri cumartesi teslim etmemiz lazım anlaşmalı bir kurum var mı birinci sorum ikinci sorum da yarın eğitime gidersek ne ara kan verebileceğiz yarın dede eğitimi ama ben mi yanlış anladım acaba
Babada aynısını dediler ben de sağlık testleri için aradıklarında yarın sabah eğitime çağırıldığı mi ve testleri ne zaman yapacağımi bilemediğimi söyledim. Eğitim iptal önce bunları vermeniz gerekiyor dediler. Anlaşmalı bir yer yokmuş fakat Florya hastanesinin daha uygun fiyat verdiğini duymuşlar sadece

Şimdi ne yapmalıyım bilemedim. Cumartesi gününe kadar getirmen gerekiyor dediler testleri ve eğitime çağrıldım sabah 8 de diyince görüştüğüm kişi sorup tekrar aradı. Eğitime katılmayın eğitim iptal sadece sağlık raporunuzu alın önce dedi bayan. Çok karıştı kafam şimdi çünkü bazı arkadaşlara da gelin eğitime demişler.

• Like
Tepkiler: admin
Florya hastanesine gideceğim ben öyle dediler uygun fiyat verdiğini duyduk dediler. Ve eğitime gitmemem gerektiğini söylediler bu testler olmadan

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.