En az önlisans mezunu yazıyordu lise mezunlarını alacak olsa öyle yazardı hanımefendi siz okumadınız herhaldeBabada gelmedi lise mezunu olduğum içinmiş acaba Arnavutköy’den yazıyorum
En az önlisans mezunu yazıyordu lise mezunlarını alacak olsa öyle yazardı hanımefendi siz okumadınız herhaldeBabada gelmedi lise mezunu olduğum içinmiş acaba Arnavutköy’den yazıyorum
Oo aşamaları bilmiyorum daha önce girmedim maalesefZaten dtm ye giderken cv götürmüyor muyuz, orada kendi cvmizde referans kısmını okur IK
Seminer kısmına da sadece 5 tane yazabiliyorduk daha fazla yazdırmıyordu
Lise mezunu olarak işaretlediyseniz ondan gelmemiş olabilir. Önlisans işaretleyebilirdiniz ingilizceniz kuvvetliyse..Babada gelmedi lise mezunu olduğum içinmiş acaba Arnavutköy’den yazıyorum
Cv götürmüyorsunuz dtmye giderken. Orada dolduruyorsunuz cvnizi..Zaten dtm ye giderken cv götürmüyor muyuz, orada kendi cvmizde referans kısmını okur IK
Seminer kısmına da sadece 5 tane yazabiliyorduk daha fazla yazdırmıyordu
Admin lise mezunu sırf ingilizcem iyi diye önlisans mezunu işaretleyip neden hak yiyor ki önlisans boşuna mı okunuyor?Lise mezunu olarak işaretlediyseniz ondan gelmemiş olabilir. Önlisans işaretleyebilirdiniz ingilizceniz kuvvetliyse..
‘Başvuru formu’ gibi bir şey veriyorlar dolduruyoruz imza atılacak yerleri imzalıyoruz’ yazılmış bir sitede bir aday tarafından, medya ekleyebilseydim eklerdim. Sizin bahsettiğiniz cv doldurma bu form muCv götürmüyorsunuz dtmye giderken. Orada dolduruyorsunuz cvnizi..
Ben ingilizce seviyesini başlangıç olarak işaretledim ama SMS geldi banaArkadaşlar ingilizce seviyesini çok iyi yapanlara öncelik veriyor olabilirler çünkü kim bilir kaç bin kişi başvuru yaptı ilana başvuruları filtreleyip çok iyi işaretleyenler üzerinden gidiyorlar muhtemelen
Şöyle bundan 4 ay önce genel yetenek yani mat türkçe yapmamışlardı gerekçe olarakta şuan herhangi bir firmayla anlaşmadık o yüzden genel yetenek yapmıcaz demişlerdi. Şimdi anlaşmışlarsa bir yerle yapılır büyük ihtimalSinavda genel yetenek te oluyormus ben yalnizca ingilizce teste girildigini dusunuyordum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.