Perşembe geldi ama cumartesi cevap verdim. Birde cevap verdikten sonra gördüm saat kısıtlaması olduğunu ama kaydettim bir uyarı falan vermediNe zaman gelmiş mesaj
Perşembe geldi ama cumartesi cevap verdim. Birde cevap verdikten sonra gördüm saat kısıtlaması olduğunu ama kaydettim bir uyarı falan vermediNe zaman gelmiş mesaj
Bilgileri girip kaydettiyseniz sorun olmaz merak etmeyinPerşembe geldi ama cumartesi cevap verdim. Birde cevap verdikten sonra gördüm saat kısıtlaması olduğunu ama kaydettim bir uyarı falan vermedi
Siz ne zaman katılmıştınız o sürece? Ve bizim seçmek derken hangi birimler biraz açıklar mısınız?Tüm aşamalar olumlu geçtiği takdirde eğitim süreciniz başlıyor 15 gün sürmüştü benim zamanımda sonrasında sağlık raporu için Levent’te laboratuvarları vardı oraya gidip tahlillerimizi vermiştik sonrasında bir konferans salonuna gitmiştik birimleri saydılar istediğimiz birimi seçmemize izin verdiler şimdi nasıl olur bilmiyorum
2018 senesinde girmiştim.Siz ne zaman katılmıştınız o sürece? Ve bizim seçmek derken hangi birimler biraz açıklar mısınız?
Çok teşekkürler2018 senesinde girmiştim.
Kayıp eşya
Genel havacılık
Check in kontuar vs gibi
Şuan seçme şansı vermeyebilirler kendileri eksik personel olan birime yönlendirebilirler
Bilet satış için eğitimdeyken finans ekonomi gibi bölümleri okumuş olanları seçiyorlar herkesi almıyorlar mesela
Sağlık raporundan kastı kabin memuru alımındaki sağlık şartları gibi mi? Örneğin skolyoz yhm birimi için sorun olur mu?6 sene geçmiş aradan çok şey değişmiştir sınavları mülakatları geçip olumlu sonuç alırsanız işe giriş evrakları ile sağlık raporu istiyorlar sağlık raporunu TGS nin anlaşmalı olduğu hastanelerden veya o testlerin aynısını yapan herhangi bir hastaneden alabilirsiniz ama anlaşmalı olduğu hastanelerden almak daha mantıklı fiyat açısından vs. Evraklarla sağlık raporunu sıkıntısız bir şekilde teslim ettikten sonra eğitim için tarih bekliyorsunuz eğitimle beraber işe giriş sigortanız başlamış oluyor ve maaş almaya başlıyorsunuz eğitimlerde dünya ticaret merkezinde veya istanbul aydın üniversitesinde oluyor. Ve yaklaşık 3 hafta sürüyor.
Kabin memurluğu gibi detaylı sağlık raporu istemiyorlar sorun olmazSağlık raporundan kastı kabin memuru alımındaki sağlık şartları gibi mi? Örneğin skolyoz yhm birimi için sorun olur mu?
Teşekkür ederimKabin memurluğu gibi detaylı sağlık raporu istemiyorlar sorun olmaz
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.